- Konu Sahibi Prenssanne
Kizlar mrb ben yeni katıldım araniza adet günüm 3 gün geçti kan tahlili versem olumlu sonuç çıkarmı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. kan tahlilinde mutlaka çıkar. Bi ihtimal bhcg düşük olabilir. Ama yine de anlarsın hamile olup olmadığını.Kizlar mrb ben yeni katıldım araniza adet günüm 3 gün geçti kan tahlili versem olumlu sonuç çıkarmı sizce
Merhaba canım. kan tahlilinde mutlaka çıkar. Bi ihtimal bhcg düşük olabilir. Ama yine de anlarsın hamile olup olmadığını.
Işte o yüzden korkuyorum düşük çıkınca hiç yükselme olmazsa iki ay önce yine hamilelik durumum oldu ve bi hafta sonra düşük gerçekleşti korkuyorum ama bu sefer üç haftaya yakın kasiklarimda şiddetli bir ağrı var kramplar giriyor noralde hiç gogusum ağrımaz ağrı var oyuzden umudum yüksek biraz
Aaa bende de aynı belirtiler var. Birebir. Sağ yumurtalığımda ve kasığımda sancı var 12-13 gündür. Göğüslerimde ağrı şişlik var. Bi de sabahları midem bulanıyor. Acaba gebelik belirtileri mi bunlar. Bana kesin gebesin diyorlar yumurtlamam geç oldu benim 3 gün geçti bi hafta daha beklemem lazım testte çıkması için.
Ovülasyon takibi yapıyor muydun ?
Aaa bende de aynı belirtiler var. Birebir. Sağ yumurtalığımda ve kasığımda sancı var 12-13 gündür. Göğüslerimde ağrı şişlik var. Bi de sabahları midem bulanıyor. Acaba gebelik belirtileri mi bunlar. Bana kesin gebesin diyorlar yumurtlamam geç oldu benim 3 gün geçti bi hafta daha beklemem lazım testte çıkması için.
Işte o yüzden korkuyorum düşük çıkınca hiç yükselme olmazsa iki ay önce yine hamilelik durumum oldu ve bi hafta sonra düşük gerçekleşti korkuyorum ama bu sefer üç haftaya yakın kasiklarimda şiddetli bir ağrı var kramplar giriyor noralde hiç gogusum ağrımaz ağrı var oyuzden umudum yüksek biraz
Ayyy
Ayy inşallah hamişizdir ya beklesem iyi de işte gecikince insan hemen test yaptırmak istiyo
Kan tahlilinde kesin cıkar benceKizlar mrb ben yeni katıldım araniza adet günüm 3 gün geçti kan tahlili versem olumlu sonuç çıkarmı sizce
Benim de 3 geçti testte negatif çıktı , belirtiler de o kadar cok değil göğsüm agrımıyor mesela hiç. Ama hala umudum var ya , idrarda cıkmamıstır inşallah
Kan tahlilinde kesin cıkar bence
Ay inşallah yaa benm de umudum yüksek aslında gecikme olmuyordu bu kadar hiç , bi idrar testim var elimde aslında ama biraz daha sabretcem yapmak içinZaten idrarda 3 haftalık olana kadar belli olmazmış oyuzden fazla umutsuzluğa kapılma kan testi daha net bende önceki düştüğümde kan testivermeden 2 gün önce evde test yaptım negatifti sonra kan tahlili yaptım iki gün sonra hamileydim o testler yaniltabiliyo
2 gün daha bekle o zaman ama kanda hemen cıkıyor diyolar ya ondan öyle düşünüyo insan .Ya çıkmazsa korkuyorum oyuzden![]()
Gel beraber yarında sabredelim sonra kan testi verelim bukadar da ısrarcı olmasınlar bebisler dimjAy inşallah yaa benm de umudum yüksek aslında gecikme olmuyordu bu kadar hiç , bi idrar testim var elimde aslında ama biraz daha sabretcem yapmak için
Evet bu ne ısrarcılık , ben 2 test yaptım biri ilk gündü zaten olumlu beklemiyordum ama dayanamdım, kan tahlili için de hastaneye gitmek istemedim sınavlarım var su an yogunum . Ama kan tahlili kesin sonuc ben de mi yaptırsamGel beraber yarında sabredelim sonra kan testi verelim bukadar da ısrarcı olmasınlar bebisler dimj
Valla bak salı günü yaptıralım en azından bu konuda tek olmuş olmamEvet bu ne ısrarcılık , ben 2 test yaptım biri ilk gündü zaten olumlu beklemiyordum ama dayanamdım, kan tahlili için de hastaneye gitmek istemedim sınavlarım var su an yogunum . Ama kan tahlili kesin sonuc ben de mi yaptırsam![]()
Evet dogru diyorsun da benim eşim istemiyor ya , heveslenip hüsrana ugramamdan korkuyormuş, o kadar üstüne düşme olursa olur biraz geç öğren diyo... gülüyo hallerimeValla bak salı günü yaptıralım en azından bu konuda tek olmuş olmam