bı dr gıt canım baya olmuş hayırlısı olsun ıns
Aynen cnm ya baya oldu ve su 3 4 gündür asiri derecede akintim oluyo su gibi aynı lavaboya koşuyorm adet oldum mu die ama bakiorm hiç bi leke filan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bı dr gıt canım baya olmuş hayırlısı olsun ıns
Adetin yaklasiyo olabilir iltihap olabilirPeki camur gibi kahverengi akinti neden olur acaba ?
Test yaptinmibenim adetime 3 gün kaldı, bi kaç gün once 2 damla pembe akıntı olmuştu, şimdi de aynı şekilde oldu. Adet olur gibi ağrım var.
adetten önce belli olmayabiliyormuş galiba, o yüzden yapmadım. Ama ovulasyon testini düzenli yapıyorum lh eşit olmasa da eskisine göre yüksek son günlerdeTest yaptinmi
Soruyu ne zaman sormusum hatirlamiyorum ama cok sükür hamileyim simdiAdetin yaklasiyo olabilir iltihap olabilir
Ne sordun canım?Bana cvp vericek yok mu ? Lütfen ben de gebe olmak çok istiyorum
Sarı akıntım varda arada çok oluyo arada az adet yaklaşıyor diyemi ? Ilgilendiğin için sorumla şimdiden teşekkürler cnmsordun
Canım hamilelikte olabilir adette olabilir bekle gör sat ne zaman ?Sarı akıntım varda arada çok oluyo arada az adet yaklaşıyor diyemi ? Ilgilendiğin için sorumla şimdiden teşekkürler cnm
Affedersin bat ne zaman?Sarı akıntım varda arada çok oluyo arada az adet yaklaşıyor diyemi ? Ilgilendiğin için sorumla şimdiden teşekkürler cnm
24.ekim pazartesi adet değil dir inşadette
İnsallah Allah gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese nasip etsin ne kdar oldu isteyeli24.ekim pazartesi adet değil dir inş
6.aydır evliyim 4.aydır oldu isteyeli önceden çok tutururdum bu ay olsun diye ama bu sefer daha iyim burda çoğu insan 2.3 sene hata daha çok senelerce bekleyen insanları gördüm ve dedim ki sabredip beklemekten başka çaremiz yok dediğin gibi ALLAH herkezin gönlüne göre sağlıklı dininde imanın da hayırlı evlatlar nasip etsin inş (amin )kızlar inş ALLAH hepinizi fazla bekletmez hayırlısıyla inş sizin de olsun yakın bir vakit benimde aministeyen
Masallah canim sevindim senin adina bende hamileyim 1 bucuk aylik 1 bucuk yasindada kizim var masallah cumlemizr nasip etsn allahİnsallah Allah gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese nasip etsin ne kdar oldu isteyeli
Amin amin daha cok yenisiniz bende iki sene bekleyenlerdenim sabret rabbim dogru zamanı vaktini biliyor bizlerden istedigi dua ve sabır.6.aydır evliyim 4.aydır oldu isteyeli önceden çok tutururdum bu ay olsun diye ama bu sefer daha iyim burda çoğu insan 2.3 sene hata daha çok senelerce bekleyen insanları gördüm ve dedim ki sabredip beklemekten başka çaremiz yok dediğin gibi ALLAH herkezin gönlüne göre sağlıklı dininde imanın da hayırlı evlatlar nasip etsin inş (amin )kızlar inş ALLAH hepinizi fazla bekletmez hayırlısıyla inş sizin de olsun yakın bir vakit benimde amin
Amin amin insallah sagolMasallah canim sevindim senin adina bende hamileyim 1 bucuk aylik 1 bucuk yasindada kizim var masallah cumlemizr nasip etsn allah
Allah tamamina erdirsin insallahMasallah canim sevindim senin adina bende hamileyim 1 bucuk aylik 1 bucuk yasindada kizim var masallah cumlemizr nasip etsn allah
Amin amin sagolAllah tamamina erdirsin insallah