Umarım utanırlarBen boyatmadım, beyazım yok ama dibim gelmişti. Organik boya deseler de riske atmak istemedim. Saçınızın beyazına laf edenlere “bebeğim için boyatmıyorum” derseniz utanırlar bence.
teşekkür ederim hatırlattığınız için3 aydan önce boya önerilmiyor, bilginize.
Umarım utanırlaryoksa ben hiç aynaya bakmıyormuşum gibi davranıyorlar
Ben de planlı gebelik düşünüyorum, önümüzdeki günlerde transferim var, sizin gibi beyazlarım çok. 3 ay bekleyeceğim tabi ki ama bakalım öneriler nelermiş, ilişiyorum şuraya.teşekkür ederim hatırlattığınız içindr sormadım daha da sizlerin fikirlerini almak istedim
Gülerek okudum yazdıklarını moralim bi nebze yerine geldihiç takmayın ya, ben 5. aydan sonra çok çirkinleştim, gerçekten çirkinleştimhiç umursamadım, bana da öyle davranıyorlardı, telefonumu değiştirdim ön kameram beni çirkin çıkarıyor diye meğer hakikaten çirkinleştiğim içinmiş telefonda sorun yokmuş doğurdum, büyüdüler bile, boşu boşuna sıkmışım canımı
Hayırlı olsun ve güzel haberler almanı dilerimBen de planlı gebelik düşünüyorum, önümüzdeki günlerde transferim var, sizin gibi beyazlarım çok. 3 ay bekleyeceğim tabi ki ama bakalım öneriler nelermiş, ilişiyorum şuraya.
Gülerek okudum yazdıklarını moralim bi nebze yerine geldiumarım Birgün bende böyle güzel hatırlarım bu anları
Kuaforde boyattımMerhaba kızlar saçlarımda çok beyaz var ve hamileliğim yeni diye birde bebeğe zarar gelmesin diye boyatamadım ama gören herkes saçların çok beyazlamış deyince sinirler tepeme çıkıyorsizler boyattınız mı eğer boyattıysanız marka söyler misiniz boyatmayan annelerim beyazları saklamak için neler yaptınız paylaşın benimle
Kına düşündünüz mü acaba? Boyadan daha masum olduğunu düşünüyorum benMerhaba kızlar saçlarımda çok beyaz var ve hamileliğim yeni diye birde bebeğe zarar gelmesin diye boyatamadım ama gören herkes saçların çok beyazlamış deyince sinirler tepeme çıkıyorsizler boyattınız mı eğer boyattıysanız marka söyler misiniz boyatmayan annelerim beyazları saklamak için neler yaptınız paylaşın benimle
Aklıma geldide Saçlarımı sarı boyatmıştımKına düşündünüz mü acaba? Boyadan daha masum olduğunu düşünüyorum ben
Hamilelik ve doğumdan sonra benimde arttı. Emzirme döneminde nolur nolmaz diye boyatmıyorum korkudan insan panik yapıyor.Merhaba kızlar saçlarımda çok beyaz var ve hamileliğim yeni diye birde bebeğe zarar gelmesin diye boyatamadım ama gören herkes saçların çok beyazlamış deyince sinirler tepeme çıkıyorsizler boyattınız mı eğer boyattıysanız marka söyler misiniz boyatmayan annelerim beyazları saklamak için neler yaptınız paylaşın benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?