Öyle demeee aaaaKesin hamilesin.
6 hafta nasıl olsun hemen döllenme bile olmuyorTebrik ederim. 6 haftalık falan hamilesin,1-2 haftaya bulantıların başlar.
Hamileyim tatlım ilişkiden 5-6 gün sonra embriyo rahime iniyor döllenmiş oluyor yani. Döllenme kaç günde oluyor sanıyorsun?6 hafta nasıl olsun hemen döllenme bile olmuyor
Evet 21 i de yumurtlama dönemim ama ilk başladığı dün en yoğun olduğu 23 ü bir daha asla böyle bir hata yapmiycamYerleşme kanaması yoğun olmaz.
Muhtemelen hamile değilsiniz.
Ayrıca yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz anladığım kadarıyla.
Yaşın kaç bilmiyorum ama buraya konu açıp sormayı biliyorsan bu sordugunun da saçmalığının farkındasındır. Hamile miyim diye acılan konuların %99u aslında cevap bile almayı hak etmiyor.Öyle demeee aaaa
Daha dikkatli ol,inşallah hamile değilsindir. Şaka yapıyorum bu arada alınma. Döllenme ilişkiden 1-2 gün sonra hazır yumurtan varsa spermin kanallara girişiyle oluyor. Ama oluyor yani. Canını sıkma yoktur bişey.Evet 21 i de yumurtlama dönemim ama ilk başladığı dün en yoğun olduğu 23 ü bir daha asla böyle bir hata yapmiycam
O halde cevaplama ?Yaşın kaç bilmiyorum ama buraya konu açıp sormayı biliyorsan bu sordugunun da saçmalığının farkındasındır. Hamile miyim diye acılan konuların %99u aslında cevap bile almayı hak etmiyor.
İnşallah teşekkür ederimDaha dikkatli ol,inşallah hamile değilsindir. Şaka yapıyorum bu arada alınma. Döllenme ilişkiden 1-2 gün sonra hazır yumurtan varsa spermin kanallara girişiyle oluyor. Ama oluyor yani. Canını sıkma yoktur bişey.
6 hafta nasıl olsun hemen döllenme bile olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?