• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler yardımcı olabilir mii

gün aşırı hamile miyim konusu açılıyor

kadın doğumculardan çok kk rağbet görüyor anladığım kadarıyla

Türk Tabipler Birliği duysun sesimizi:KK53:
Gün aşirimi hergün günde 100 tane hamilemiyim konusu gorüyorum insanlar bu kadar cahilmi diye düsünmekten alikoyamiyorum kendimi.bi test almak bu kadarmi zor anlamiyorumki :işsiz::halay:

Bu cevabi bekliyordum. Artık rahatsız oluyoruz bu tarz konulardan büyük bir cogunluk olarak. Bilmem bir anlam ifade ediyor mu?
Hanfendi olabilir tabi ki ama ilk kez başıma geliyor bu ağrılar falan ve ne yapicam bilmiyorum 19 yaşındayım henüz kusura bakmayın başka yerlerde sordum ama kimse düzgünce bir şeyler demedi yani

Gün aşirimi hergün günde 100 tane hamilemiyim konusu gorüyorum insanlar bu kadar cahilmi diye düsünmekten alikoyamiyorum kendimi.bi test almak bu kadarmi zor anlamiyorumki :işsiz::halay:
Test alacağım zaten doktora randevu bile aldım ama henüz yaşım genç ve evli değilim sadece merak ettim insanlar ne düşünüyor diye tecrübelilerden duymak istedim niye bu kadar dert ettiniz kendinize bunu ?

Hanfendi olabilir tabi ki ama ilk kez başıma geliyor bu ağrılar falan ve ne yapicam bilmiyorum 19 yaşındayım henüz kusura bakmayın başka yerlerde sordum ama kimse düzgünce bir şeyler demedi yani
19 yaşındasın, bence doğum kontrol yöntemlerini bilecek yaştasın. Senin cinsel hayatını yargılamak asla bana düşmez ama eğer aktif bir cinsel hayatın varsa gerekli butun sorumlulukları alacak yaştasın. Böyle platformlardan cevap aramak yerine bir gebelik testi alıp kesin bir cevap alabilirsin soruna. Bence bunu biliyorsundur.

Test alacağım zaten doktora randevu bile aldım ama henüz yaşım genç ve evli değilim sadece merak ettim insanlar ne düşünüyor diye tecrübelilerden duymak istedim niye bu kadar dert ettiniz kendinize bunu ?
Sorma canim inanilmaz dert ettim su an oturdum bu konuyu düsünüyorum :halay: iliskiye girmeyi yumurtlama dönemini yerlesme kanamasina kadar biliyosan bunlarida bilmen gerekiyo.

Back
X