Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sakin oluyoruz, derin derin nefes alıyoruz, tartışmıyoruz.
Konu sahibesi hamile değilsiniz ama madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz o zaman herkes bir önlem alıyorsa siz beş önlem alıp hamile kalmamak için gerekirse ilişkiye bile girmemelisiniz.
Gün aşirimi hergün günde 100 tane hamilemiyim konusu gorüyorum insanlar bu kadar cahilmi diye düsünmekten alikoyamiyorum kendimi.bi test almak bu kadarmi zor anlamiyorumki
Gün aşirimi hergün günde 100 tane hamilemiyim konusu gorüyorum insanlar bu kadar cahilmi diye düsünmekten alikoyamiyorum kendimi.bi test almak bu kadarmi zor anlamiyorumki
Hanfendi olabilir tabi ki ama ilk kez başıma geliyor bu ağrılar falan ve ne yapicam bilmiyorum 19 yaşındayım henüz kusura bakmayın başka yerlerde sordum ama kimse düzgünce bir şeyler demedi yani
Test alacağım zaten doktora randevu bile aldım ama henüz yaşım genç ve evli değilim sadece merak ettim insanlar ne düşünüyor diye tecrübelilerden duymak istedim niye bu kadar dert ettiniz kendinize bunu ?
Hanfendi olabilir tabi ki ama ilk kez başıma geliyor bu ağrılar falan ve ne yapicam bilmiyorum 19 yaşındayım henüz kusura bakmayın başka yerlerde sordum ama kimse düzgünce bir şeyler demedi yani
19 yaşındasın, bence doğum kontrol yöntemlerini bilecek yaştasın. Senin cinsel hayatını yargılamak asla bana düşmez ama eğer aktif bir cinsel hayatın varsa gerekli butun sorumlulukları alacak yaştasın. Böyle platformlardan cevap aramak yerine bir gebelik testi alıp kesin bir cevap alabilirsin soruna. Bence bunu biliyorsundur.
Test alacağım zaten doktora randevu bile aldım ama henüz yaşım genç ve evli değilim sadece merak ettim insanlar ne düşünüyor diye tecrübelilerden duymak istedim niye bu kadar dert ettiniz kendinize bunu ?