• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler yardımcı olabilir mii

Ezgi993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
8
0
1
25
Erkek arkadaşımla eylül 21 de ilişkiye girdik içime bosalmadi eminim ve ilk defa kondomsuz yaptık ben her ayın 8 inde veya 9 unda regl olurum ekimin 9 unda oldum yine 3 gün sürüyor zaten benim normalde de yine öyle oldu sıcak su torbası falan koydum her ay olduğu gibi daha önce yerleşme kanaması denen şeyi görmedim internette bulduklarıma benzemiyordu ama yoğundu ve ağriliydi cok afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra kalkınca hatta böyle sündüğünü gördüm böyle yerleşme kanaması olmaz herhalde ? Her ayın 23 ü yumurtlamanın en yüksek dönemi diye biliyorum dün yani 23 ünde böyle sol kasıkta özellikle batma oldu ama çok değil uzun da sürmedi bir günde 4 kere falan olmuştur ve ağrılı değildi battı geçti bunun dışında belimde bir kere ağrı hissettim acaba hamile olabilir miyim? Baş dönmesi kusma göğüslerde hassasiyet ya da kokulara karşı duyarlılık falan bunların hiçbiri yok ama ateşim cıktı bir kez basim falan da ağrıdı bilemiyorum inşallah değilimdir:KK43: bu arada regl kanım her ay olduğundan farklıydı biraz aralarda koyu pembe de gördüm ondan korkuyorum

Muhtemelen hamile değilsin. Psikolojik olarak bi yerlerin agriyabilir. Ama bunun için kesin çözüm bize sormak değil test alıp deneyebilirsin.

Sanmam piskolojik o. Reglde olmuşsun zaten.

Yerleşme kanaması yoğun olmaz.
Muhtemelen hamile değilsiniz.
Ayrıca yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz anladığım kadarıyla.

Yerleşme kanaması yoğun olmaz.
Muhtemelen hamile değilsiniz.
Ayrıca yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz anladığım kadarıyla.
Evet 21 i de yumurtlama dönemim ama ilk başladığı dün en yoğun olduğu 23 ü bir daha asla böyle bir hata yapmiycam

Evet 21 i de yumurtlama dönemim ama ilk başladığı dün en yoğun olduğu 23 ü bir daha asla böyle bir hata yapmiycam
Daha dikkatli ol,inşallah hamile değilsindir. Şaka yapıyorum bu arada alınma. Döllenme ilişkiden 1-2 gün sonra hazır yumurtan varsa spermin kanallara girişiyle oluyor. Ama oluyor yani. Canını sıkma yoktur bişey.

Yumurtlama döneminde kondomsuz ilişkiye girmek büyük cesaretmiş.
Altından kalkamayacağınız işlere niye bulaşırsınız anlamam ki.
Burdan bakınca anlaşılmıyo da maalesef :anneadayı:

Daha dikkatli ol,inşallah hamile değilsindir. Şaka yapıyorum bu arada alınma. Döllenme ilişkiden 1-2 gün sonra hazır yumurtan varsa spermin kanallara girişiyle oluyor. Ama oluyor yani. Canını sıkma yoktur bişey.
İnşallah teşekkür ederim

Back
X