Erkek arkadaşımla eylül 21 de ilişkiye girdik içime bosalmadi eminim ve ilk defa kondomsuz yaptık ben her ayın 8 inde veya 9 unda regl olurum ekimin 9 unda oldum yine 3 gün sürüyor zaten benim normalde de yine öyle oldu sıcak su torbası falan koydum her ay olduğu gibi daha önce yerleşme kanaması denen şeyi görmedim internette bulduklarıma benzemiyordu ama yoğundu ve ağriliydi cok afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra kalkınca hatta böyle sündüğünü gördüm böyle yerleşme kanaması olmaz herhalde ? Her ayın 23 ü yumurtlamanın en yüksek dönemi diye biliyorum dün yani 23 ünde böyle sol kasıkta özellikle batma oldu ama çok değil uzun da sürmedi bir günde 4 kere falan olmuştur ve ağrılı değildi battı geçti bunun dışında belimde bir kere ağrı hissettim acaba hamile olabilir miyim? Baş dönmesi kusma göğüslerde hassasiyet ya da kokulara karşı duyarlılık falan bunların hiçbiri yok ama ateşim cıktı bir kez basim falan da ağrıdı bilemiyorum inşallah değilimdir bu arada regl kanım her ay olduğundan farklıydı biraz aralarda koyu pembe de gördüm ondan korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Öyle demeee aaaaKesin hamilesin.
6 hafta nasıl olsun hemen döllenme bile olmuyorTebrik ederim. 6 haftalık falan hamilesin,1-2 haftaya bulantıların başlar.
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Hamileyim tatlım ilişkiden 5-6 gün sonra embriyo rahime iniyor döllenmiş oluyor yani. Döllenme kaç günde oluyor sanıyorsun?6 hafta nasıl olsun hemen döllenme bile olmuyor
Evet 21 i de yumurtlama dönemim ama ilk başladığı dün en yoğun olduğu 23 ü bir daha asla böyle bir hata yapmiycamYerleşme kanaması yoğun olmaz.
Muhtemelen hamile değilsiniz.
Ayrıca yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz anladığım kadarıyla.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Yaşın kaç bilmiyorum ama buraya konu açıp sormayı biliyorsan bu sordugunun da saçmalığının farkındasındır. Hamile miyim diye acılan konuların %99u aslında cevap bile almayı hak etmiyor.Öyle demeee aaaa
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Daha dikkatli ol,inşallah hamile değilsindir. Şaka yapıyorum bu arada alınma. Döllenme ilişkiden 1-2 gün sonra hazır yumurtan varsa spermin kanallara girişiyle oluyor. Ama oluyor yani. Canını sıkma yoktur bişey.Evet 21 i de yumurtlama dönemim ama ilk başladığı dün en yoğun olduğu 23 ü bir daha asla böyle bir hata yapmiycam
- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
O halde cevaplama ?Yaşın kaç bilmiyorum ama buraya konu açıp sormayı biliyorsan bu sordugunun da saçmalığının farkındasındır. Hamile miyim diye acılan konuların %99u aslında cevap bile almayı hak etmiyor.
İnşallah teşekkür ederimDaha dikkatli ol,inşallah hamile değilsindir. Şaka yapıyorum bu arada alınma. Döllenme ilişkiden 1-2 gün sonra hazır yumurtan varsa spermin kanallara girişiyle oluyor. Ama oluyor yani. Canını sıkma yoktur bişey.
- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
6 hafta nasıl olsun hemen döllenme bile olmuyor
Eee bunu biliyorsan hamile olup olmama ihtimalinide bilmen lazım şekerim :)