- 16 Mart 2020
- 8
- 4
- 26
- Konu Sahibi Nur01010101
Merhaba arkadaşlar evliyim ve çocuğum yok 8 aylık evliyim zaten şey benim adetim 6 gün gecikti işte bu gün 6 gün oldu bir akşam yemek çok yedim ondan mıdır bilmiyorum genelde iştahsızım o akşam durmadan doymadan yemek yedim ve yarım saat kadar sonra midem bulanmaya başladı sonra uyumak istedim uyudum mide bulantısı beni uyandırdı uykumdan 12 gibi uyudum iki üç saat sonra uyandım uyanır uyanmaz da zaten zar zor yetiştim lavaboya kustum akşam ne yediysem karnımda ağrıdı gün boyu göbek tarafı mide ağrısı az az olsa da devam etti karnım yürüyünce ağrısı biraz da ağrıyordu çok fazla değil ama göğsümün uçları fazla yoktu daha belirgin oldu çıktılar yani ortaya akıntı desen oda var karnımın sağ köşesi hafif hafif ağrıyor benim merak ettiğim eğer hamileysem karnımda nasıl bir ağrı oluşur nerde oluşur ağrı olur mu karnında ne gibi değişiklil olur kusma şekli ne olur yani bunlar belli mi merak ediyorum yanlış bir şey dediysem af ola henüz bir şey bilmiyorum bu konularla alakalı şimdiden teşekkür ederim