• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileler ve yeni doğum yapanlar fazla bebek bezim var!!!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızım hızlı büyüdüğünden :emir_bebek: kullanamadığımız birsürü bez kaldı.ihtiyacı olan,yeni doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlar varsa gönderebilirim.istanbul-ümraniye merkezdeyim.
gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar varsa daha çok sevinirim.
hepsi 4-9 kilo 3 midi.iki paket huggies 54 lü hiç açılmamış.bir paket 54 lü den içinden birkaç tane almıştım.bir de prima var ondanda biraz kullandım.ama temiz bir yerde sakladım.güvenle kullanabilirsiniz.tahminimce 55-60 liralık bez var.ama ben hiçbirşey istemiyorum.bir arkadaşın ihtiyacını karşılasın yeterki..çevremde bebekli kimse olmadığı için buradan duyuruyorum...ilgilenenler özelden irtibat kurabilir....:1hug:

işte kk kadını..kutluyorum seni..
bizim bir arkadaşımız vardı kk da kendide eşide çalışmıyor.ona bir sorup döneyim sana olurmu

canım tekrar merhaba.arkadaşla msnden konuşuyoruz şu an.kendisi banlı.
çarşamba sabahına kadar yani.
özelden sana msn adresini gönderiyorum.lütfen ekle.
mart annelerinden arkadaşımız.
ayrıca gerçekten çok ihtiyacı var..

ben ve eşim işsiz kaldık, bu nedenle biraz zor günler geçiriyoruz. siteden aldığım ceza nedeniyle çarşamba sabahına kadar siteye giriş yapamıyorum. Arkadaşım iletişim bilgilerimi size ulaştıracak, ilgilenirseniz ben talibim :)

bu da size mesajı..lütfen dikkate alın..:Saruboceq:

çok sevaba girdiniz kızlar kutlarım sizi keşke elimizden gelsede bizlerde yardımda bulunabilsek ihtiyacı olan arkadaşlarımıza

bezler için dediğiniz arkadaşla görüştük.ona veriyorum.iyi günlerde kaka yapsın bebişi..

allah razı olsun sizden..
benimde annemin karşı komşusu yeni doğum yapmış 10 günlük filan bebeği var..inanırmısınız hiçbişeyi yokmuş bebeğin.hastane çıkışını annem almış diğer komşusu da gecelik almış kıza da hastaneye öyle gitmiş..bende kızıma giydiremediğim hiç kullanılmamış bir sürü kıyafet gönderdim..ayrıca küçülmüş iki paket bez ..o kadar sevinmişki ağlamış kızcağız..
gerçekten çok sevaba girdiniz çok sağolun..

bebek büyütmek, ihtiyaçlarını karşılamak hiç kolay değil.
herkes kendi yakınındakine böyle yardım etse, insanlık ölmese daha mutlu bir dünya olurdu.
tebrik ederim arkadaşlar.

Back