- 27 Mart 2023
- 928
- 323
- 23
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Arkadaşlar 17. Gündeyim çatlatma iğnesinin test yapamıyorum negatif diye çok korkuyorum artık çok yıprandım açık zor süreçler her ay umut edip olmaması neden böyle oldum bilmiyorum belirtiler sol tarafta doluluk var sanki arada bel ağrısı sol bacak ağrısı sol kaşık ağrısı sırt ağrısı memelerle ilgili bişey yok
Burda saçma bişey okumuştum elimi koydum karnıma kadıkşarıma pıtpıt bişey atıyordu pıpıt bişey varsa hamilesin vs ben denedim olmadı o yüzden negatif sanıyorum test yapamıyorum haöişlef lütfen dener misiniz ya elinizi koyunca pıtpıt atan bişey var mı
Birde ben geçen ay iğneden 20. Gün refl oldum 31 güne geldi regl bu ay da 31. Gün yarın yani iğnenin 18. Günü 20. Günü mü beklemeliyim
Test yapsam ilk idrar değil çıkar mı
Burda saçma bişey okumuştum elimi koydum karnıma kadıkşarıma pıtpıt bişey atıyordu pıpıt bişey varsa hamilesin vs ben denedim olmadı o yüzden negatif sanıyorum test yapamıyorum haöişlef lütfen dener misiniz ya elinizi koyunca pıtpıt atan bişey var mı
Birde ben geçen ay iğneden 20. Gün refl oldum 31 güne geldi regl bu ay da 31. Gün yarın yani iğnenin 18. Günü 20. Günü mü beklemeliyim
Test yapsam ilk idrar değil çıkar mı