hamileler ne olur okuyun!..

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
arkadaşlar ultrasonda keseyi ekranın sol üst köşesinde gördü doktorum.keseye yakın dedi ve beni kontrol altına aldı.3-4 günde bir kontrole gideceğim.sizce herşey normalmi,kese göründüğüne göre dış gebelik değil,ama kese olması gereken yerde ortada değil,üstte köşede,başından böyle birşey geçen varmı arkadaşlar,bir de dün akşamdan beri sol kasığımda hafif sızılarım başladı,kontrolüm yarın,sizce normal mi,çok korkuyorum,hamileler ne olur yazın.

ben bire bir aynı şeyi yaşamadım ama belki yardımcı olur.
beni gören ilk doktor bu kese yamuk, kalbi atmaz hemen alalım demişti.
kesesi yamuk falan değildi bence, çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor, nefret ediyorum o doktordan.

Bence canınızı sıkmayın, ben o kalp dinlemeye gideceğimiz haftaya kadar sürekli düşürdüm düşüyor düşük yapıyorum şimdi diyerek gezdim geceleri uyuyamadım.Kasıklar ağrıyor başlarda, bu çok normalmiş.Bir de siz psikolojik olarak daha da fazla hissediyorsunuzdur.

Allah'a dua edin, canı veren o.Herşeyin hayırlısı olsun.

Arkadaşım bozma moralini,herşeyin hayırlısı olsun.Konu hakkında pek bilgim yok ama içini ferah tut.stres yapma fazla...o küçücük minicik kalp fazla stresi kaldırmayabilir ALLAH KORUSUN...
Mevlam yar ve yardımcınız olsun...

doktorlara bende kızıyorum ikinci çocuğumda kan kesesi oluşmuş açılırsa
çocuğun kafasını bacağını kolunu koparır gelir demişti kan kesesi açıldı ve sular seller gibi 6,ayımda kanama yaşadım bebek düşer dedi düşmedi kankesesi de rahimin içinden değil arkadan dolandı geldiii...VE bebeğim çok sağlıklı şimdi 4 yaşında küçük cadıı kreşe gidiyor...size örnek işte..herşeye inanmayın ama içiniz rahat edene kadar da başka doktora gidin iyi diye tavsiye edilen..

bence de kafana takma canim boyle seyleri.. herseyin hayirlisi insallah bebisin seninle kalir saglikli sihhatli olarak...

cnm senin psikolojinde şuan cok önemli..lütfen sıkıntı yapma.herşey olacagına varır Rabbim hayırlısını verir sen içini ferah tut..inşallah bebeğin seninle kalır

X