Hamileler Kulübü

Kizlar dun ultrasona girdik bnm minnos kollari bacaklaricirpiyor bildigin yuzuyo😍😍😍 cok hosuma gitti ya . allahim bu duyguyu istyn herkese yasatsin insallah 🙏🙏🙏
Amin hayırlıca bizde görelim ınslalah hayırlıca Rabbim olmayana da versin ☺️👶

10+1 iz ikizlerimle aranıza yeni katıldım migde bulantilari migde ağrıları aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşıyorum ama çok şükür bebeklerin sağlıklı 🤗🤗herkese sağlıklı hamilelik hayırlı evlatlar dilerim

17 haftalık oldum banada tahminde bulunur musunuz 😁
2271914

10+1 iz ikizlerimle aranıza yeni katıldım migde bulantilari migde ağrıları aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşıyorum ama çok şükür bebeklerin sağlıklı 🤗🤗herkese sağlıklı hamilelik hayırlı evlatlar dilerim
Maşallah 😍doğal yoldan mı ikiz oldu canım

Yok malesef tup bebekle oldu ama.olsun normal gebelik gibi 😁😁rabbim verdi ya şükür
Kız maalesefi falan olur mu, tabi ki normal gebelikten farkı yok :)
Çok şükür rabbime ki tedavi olumlu sonuç vermiş 🙌 çok sevindim senin adına
Bende ikiz çok istiyorum :)) doktor ilk öğrendiğimde ikiz olabilir demişti, heves kaldı içimde :))

Kız maalesefi falan olur mu, tabi ki normal gebelikten farkı yok :)
Çok şükür rabbime ki tedavi olumlu sonuç vermiş 🙌 çok sevindim senin adına
Bende ikiz çok istiyorum :)) doktor ilk öğrendiğimde ikiz olabilir demişti, heves kaldı içimde :))
Ya malesef derken uzun yıllar bekledik olmadı ya ondan ama.su an çok şükür 10 haftalık olduk bana herkes çok zor olucak keşke tek olsaydı fakan diyolar kimse tüp olduğunu bilmiyor😁😁normal sanıyor o yüzden yorum yapan cok

Ya malesef derken uzun yıllar bekledik olmadı ya ondan ama.su an çok şükür 10 haftalık olduk bana herkes çok zor olucak keşke tek olsaydı fakan diyolar kimse tüp olduğunu bilmiyor😁😁normal sanıyor o yüzden yorum yapan cok
Benim de 2 dolu sene olmadı. 2017ocaktan 2019ocağa. 2019şubatta öğrendim 🤗
Sürpriz oldu bizim ki valla :) Artık çocuğumuz olmuyor bende işe gireyim ev alalım önce çocuğa zemin hazırlayalım dedim sonra öğrendim ki hamileymişim😄😄
Ama bende tedaviye filan başlamış olsaydım ikiz isterdim kesinlikle 🤗🤗 hatta belki üçüz :KK70: :KK70: :KK70:

Benim de 2 dolu sene olmadı. 2017ocaktan 2019ocağa. 2019şubatta öğrendim 🤗
Sürpriz oldu bizim ki valla :) Artık çocuğumuz olmuyor bende işe gireyim ev alalım önce çocuğa zemin hazırlayalım dedim sonra öğrendim ki hamileymişim😄😄
Ama bende tedaviye filan başlamış olsaydım ikiz isterdim kesinlikle 🤗🤗 hatta belki üçüz :KK70: :KK70: :KK70:
Belki ikincisi ikiz olur bellimi olur 😀bizim cok büyük problem olmamasına rağmen 6 yıl olmadı ama çok sitres yapmıştım bide isim çok ağırdı tup bebek yaptirinca 1 ay rapor aldım evde yattim yarası heralde şu an 10cu hafta çok sıkıntımız yok ama kaşık ağrısı çok cekiyorum bide migde ağrısı

Belki ikincisi ikiz olur bellimi olur 😀bizim cok büyük problem olmamasına rağmen 6 yıl olmadı ama çok sitres yapmıştım bide isim çok ağırdı tup bebek yaptirinca 1 ay rapor aldım evde yattim yarası heralde şu an 10cu hafta çok sıkıntımız yok ama kaşık ağrısı çok cekiyorum bide migde ağrısı
Evet kasık ağrısı çok oluyor ya
Benim 16+3 hala kasık ağrılarım oluyo
Eşime diyorum oğlumuz 3yaşına filan gelince direk ikiz tüp bebek yaptıralım mı diye 😆 😄
6yıl da dile kolay yahu.
Çok şükür Rabbim tattırdı ya bu duyguyu bizlere 💗💗
İnşallah sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı

Eşime diyorum oğlumuz 3yaşına filan gelince direk ikiz tüp bebek yaptıralım mı diye 😆 😄
6yıl da dile kolay yahu.
[/QUOTE
Inşallah ya riski çokmuş ikiz gebeligin tek tek yap sen bosver😁😁

6yıl da dile kolay yahu.
Inşallah ya riski çokmuş ikiz gebeligin sen tek tek yap😁😁

Back
X