• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler için koku spreyi kullanan oldu Mu?

benkeyfimvekahyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
4.035
8.527
158
Konum taşınmazsa sevinirim gerçekten zor durumdayım.
Kızlar gebelik nedeniyle bende aşırı koku hassasiyeti oldu. Tabi bulantı beraberinde geliyor. Bulantı ilacı da kullanıyorum ama her şey koktuğu için sürekli bulantım aklıma geliyor.
Eşim, eşime dair her şey kıyafeti yastığı bile 1 günde kokuyor burnuma. Adam yanımda yatmasa da yastığını bile yatağın öbür ucuna itiyorum hala kokuyor. Koltuklar, koltukların yastıkları.. Yeni yıkadığım nevresim deterjan yumuşatıcı kokuyor.Temiz ve pis olan her şey kokuyor.
Olmayan şeyler de kokuyor durduk yere makine yağı kokusu alıyorum plastik su kesesi kokusu alıyorum.

Canım bir şey çekiyor kalkıp yapıyorum ocağa koyduğum gibi mutfaktan kaçıyorum ve isteyerek yaptığım şeyi yiyemiyorum.
Bugün internette hamileler için koku spreyi diye bir şey okudum. Buruna sıkılıyor ve koku alma duyusunu belli bir süre yok ediyormuş.ama fiyatı pahalı geldi açıkçası.
Kullanan varsa işe yarıyorsa değer ama işe yaramıyorsa 100 lira gibi bir para çöpe gidecek. Kullanıcı yorumu bulamadım o yüzden kullananlar varsa işe yarayıp yaramadığı konusunda bilgi verirse çok sevinirim.
İşe yarar bir şey ise atıyorum dolmuşta otobüste de işime yarayacak çünkü her yere toplu taşımayla gidiyorum ve çeşit çeşit kokular beni benden alıyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekleme: Kadınlar kulübünün her şeyi en iyi bilen kadınları. Israrla anlamak istediği gibi anlayan ya da anlayamayanlar için açıklıyorum. Benim sorum ürünü kullanıp memnun olan ya da olmayan var mı bunu öğrenmek.
Hamile bir insanın herhangi bir ürünü doktoruna danışmadan kullanmayacağı zaten aşikar. Ben her ne kadar güvenli olduğuyla ilgili bilgi edinmiş olsam da kendi doktoruma da eczacıya da elbet danışacağım. Soru bu değildi. Lütfen konuyla ve ürünle ilgili bilgi sahibi olanlar soru çerçevesinde yorum yaparlarsa sevinirim.
2. "Kullanan varsa işe yarıyorsa değer ama işe yaramıyorsa 100 lira gibi bir para çöpe gidecek. Kullanıcı yorumu bulamadım o yüzden kullananlar varsa işe yarayıp yaramadığı konusunda bilgi verirse çok sevinirim. " cümlesinden yola çıkarak sanki ben para bebeğimden daha önemli demişim gibi ; "100 lira bebeğin sağlığından daha önemli" gibi kendilerince çıkarımlar yapanların yorumlarını dehşetle okudum. Allah kimseyi bu kadar kötü kalpli yapmasın..

Son düzenleme:
Bence bunu doktora danışın koku duymanızı engellese bile sonucta kimyasal. Bebeğe zararı olabilir belki

Bu haftalarda koku hassasiyeti normal.en geç 16. Haftada biter çoğunun bu haftaya böle kalmaz.koku alma duyunuzu calistirmamanin doğru olduğunu sanmıyorum. Durumunuz zor ama geçecek
Parayı çöpe atmak istemiyorum demişsiniz para sorun değil ya bebeğe zarar verirse? Kullanmayın bence dr a danışınız.

Kızlar zararlı bir şey olsa özellikle hamileler için üretilmezdi. Zararsız olduğu prospektüste de yazıyor zaten. Ben sadece fayda gören ya da görmeyen var mı onu öğrenmek istiyorum. Zararlı olma ihtimali olan bir şeyi ben de kullanmak istemem sonuçta karnımdakini herkesten çok ben düşünürüm.

Bu haftalarda koku hassasiyeti normal.en geç 16. Haftada biter çoğunun bu haftaya böle kalmaz.koku alma duyunuzu calistirmamanin doğru olduğunu sanmıyorum. Durumunuz zor ama geçecek
Parayı çöpe atmak istemiyorum demişsiniz para sorun değil ya bebeğe zarar verirse? Kullanmayın bence dr a danışınız.
Zararlı değil özellikle hamileler için üretilmiş bir şey zaten

Bence buna hiçbir doktor izin vermez. Ne kadar hamileler için üretilse de kimyasaldır sonuçta. Benim 17. Haftaya kadar sürmüştü. Sabretmeniz lazım maalesef.

Bence bole seyler kullanma cnm ya herseyin bi zarari vardir.. limon ye ve kokla bol bol.. naneli sakiz cigne ben hala cigniyorum cunku bulantilarim tamamen bitmedi..

Böyle şeyleri doktora danışmadan sırf kendi rahatınız için kullanmayın. Artık emzirme bitene kadar kafanıza sürdüğünüz boyadan aldığınız ağrı kesiciye kadar herşeye dikkat edeceksiniz.

Hiçbir doktor izin vermese eczanelerde satılmazdı bence
Hanfendi reçeteli ürün mü de bu kadar çok savundunuz bunu anlamadık yani. Tabi karnınızdakini herkesten önce siz düşünürsünüz de tıbbi bilginiz Yok bu eksikliği kapatmak için de bir doktora danışın diyor buradaki insanlar. Gıda takviye edicileri de zayıflama haplarını da doktorlar önermiyor ama şeker leblebi gibi eczanelerde satılıyor.

Hanfendi reçeteli ürün mü de bu kadar çok savundunuz bunu anlamadık yani. Tabi karnınızdakini herkesten önce siz düşünürsünüz de tıbbi bilginiz Yok bu eksikliği kapatmak için de bir doktora danışın diyor buradaki insanlar. Gıda takviye edicileri de zayıflama haplarını da doktorlar önermiyor ama şeker leblebi gibi eczanelerde satılıyor.
Zararlı mı zararsız mı diye sormadım faydasını gören var mı diye sordum. Zararlı olup olmadığı tabi ki doktora da sorulur eczacıya da danışılır. Ama insanlar benim sorumu atlayarak zararlı olup olmadığı konusunda fikir yürütüyorlar. Soru bu değil. Herkes soruya göre cevap verirse sevinirim. Merak ettiğim sadece kullanan insanların yorumları.

100 lira çok önemli bir rakam kesinlikle olmamalı bebeğin sağlığının söz konusu olduğu bir durumda...

Bu konuyu kesinlikle Dr. Danışın...

İlk defa duyuyorum bir fikrim yok ama sizin fazla atarlı olduğunuzla ilgili bir yargıya vardım.. Ne kadar ters cevaplar.. İnsanlar size sadece doktora danışmadan vücudunuza herhangi bir kimyasal almayın diyorlar.. Eczanelerde satılan biiiiir sürü zayıflama hapı var ve leblebi gibi satılıyor.. Sonuçları malumunuz.. Eczacı satmak için elbette zararsız der.. Siz doktora danışın doktor zararsız derse alırsınız.. 100 tl bence bu kadar şikayetçi olduğunuz bir durum için riske atmaya değer.. Naneli sakız istifra ettiriyor diyorsunuz.. Belli ki çok ağır.. Deneyin madem ama doktora danışarak..

100 lira çok önemli bir rakam kesinlikle olmamalı bebeğin sağlığının söz konusu olduğu bir durumda...

Bu konuyu kesinlikle Dr. Danışın...
100 liranın bebeğin sağlığıyla alakası yok, konumda bebeğin sağlığıyla para kıyaslaması yaptığım bir cümle de yok. Soru gayet basit kullanan var mı? İnsanlar kullanıp memnun kalmadıysa bunu gidip doktora kullanayım mı dememin de manası kalmaz.

Back