Hamileler Bizimle Belirtilerinizi Paylaşırmısınız?

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
31
Sevgili hamile yada anne olmuş arkadaşlarım bebek planlayan isteyen arkadaslarınız (benim gibi :)) için gebelik belirtilerinizi,nasil hissettiginizi veya adetinize kac gun varken yada adetten kac gun sonra nasil ogrendiginizi anlatip bizi aydinlatirmisiniz ?? Heyecanla yazacaginiz belirtilerinizi bekliyorum.. Beraber guzelce sohbet etmemiz dileği ile :)

Ben de Bebek istiyorum spral vardı 4 ay önce çıkarttım geçen ay 10 gün günüm geçmişti test yaptım pozitif fakat sonra kahverengi leke geldi daha sonrasında kan düşük yaptım yani bu ay bakalım ne olucak 10 günüm var adetime belirti olurmu şimdiden hamile iken olmuştu göğüslerim de birde baş dönmem felan şimdi ise hafif baş dönmem var bilmiyorum artık

evlendıkten sonra hıc korunmadık hatta hamıle oldugumu ögrenmeden öncekı ay kesın ben hamıleyım dedım kocama. Hatta suan tam sag tarafımda surada dıye yer göstermıstım karnımdan:) heyecanla bekledık adet gecıkmesını ama oldum sonra nasıl olur ya hıssetmıstım bı de dıyıp üzüldüm. Oysa yıne o aydan hamıle kalmısım gec döllenme olmus :) onun dısında korkutmak ıstemem ama sıddetlı bulantılar yasadım 5. Aya kadar. 20 kg serum yemıstım. Gel de ver hadı sımdı o kılolrı :) neyse Allah tüm ısteyenlerın kucagını bos bırakmasın.. Amın.

Ben gecen gun cok siddetli bir migde bulantisi gecirdim ve kustum daha sonra bel kalca kasik ve bacaklarda asiri agrilar oldu yerimden kalkamadim butun gun yattim bugunde sol kasık agrim var arada bacagima vuruyo ve belim agriyo canim hicbisey yemek istemiyo bisey yapmak istemiyorum azicik is yapsam hemen yatoyorum halim kalmiyo .. vede bugun soyle bisey dusundum ben normalde yogun adet olurum ve 6 gun surer tamamen bitmesi ama gecen ay 3 4 gunde bitmisti hatta sasirmistim bana neler oluyo anlamiyorum umutlansam mi bilemiyorum ayrica suan adetime 9gun var :)

Normalde her ayın onunda oluyorum geçen ay onsekizinde oldum günüm geçmişti hamileydim sonra düşük yaptım şimdi bilemiyorum yine onunda mı onsekizindemi olucam sizce bilginiz varmı

Normalde her ayın onunda oluyorum geçen ay onsekizinde oldum günüm geçmişti hamileydim sonra düşük yaptım şimdi bilemiyorum yine onunda mı onsekizindemi olucam sizce bilginiz varmı
Dusukten sonra denge biraz şaşabilir bence .. benimde 1 hafta var zor duruyorum kasiklarim ve bel agrim var istahim yok keyfim yok geceleri uyuyamiyorum atesler basiyo oturma odasina geciyorum o derece yani bu bi ilgincim bakalim hayirlisiiii

Kizima hamileyken göğsüm cok sismisti ve damarlari cikmisti adetime bikac gun kala test yapmistim hamileydim ve aşırı halsizlik vardi. Bu gebeligimde ise kasik agrisi cekmistim ve adet olacak gibi agri cekmistim ve çok üşüyordum bir de planli bir gebelik oldugu icin hissetmistim insanin içine doğuyor gercekten

Bende bu ay cok degisik hissediyorum kasik agrisi halsizlik var koltuga atsinlar beni ve ellenemesinler canim hic bisey istemiyor safak 7 sayiyoruz bakalim.nolcak :))

Çok su içmek, sık idrara çıkmak, iştahta değişiklik, anlamsız öğürmeler, en ufak kokuyu bile hisstmeler. Ama sık idrara çıkma benim ilk belirtimdi

Ya kizlar bu kasık batması belirtisi nasıl bisey ya, hani durduk durduk yere mi olan bisey, yada ani hareketlerde mi, ne siklikla yasaniyo hamilelik durumunda. Bide sag veya sol tarafta olmasinin bi anlami warmi.
Biri beni aydinlatsin lütfeen :110:

Esralhan Esralhan canım sağda solda muhabbeti cinsiyetle ilgili bi ipucu veriyomul sanırım sağda döllenmiş solda döllenmiş vs işte sağ kasıkta ağrı oğlan sol kasıkta ağrı kız diye biliyorm ben :)) ama emin değilim. Evet batma oluyor mesela kanepede oturuyon aniden kalktın ah diyosun ah dedirtiyo yani o batmalar :)) ben her ani hareket yaptığımda yaşadım onu ilk aylarda şimdi 3. Aydayım günde bikaç kez oluyor

Esralhan Esralhan canım sağda solda muhabbeti cinsiyetle ilgili bi ipucu veriyomul sanırım sağda döllenmiş solda döllenmiş vs işte sağ kasıkta ağrı oğlan sol kasıkta ağrı kız diye biliyorm ben :)) ama emin değilim. Evet batma oluyor mesela kanepede oturuyon aniden kalktın ah diyosun ah dedirtiyo yani o batmalar :)) ben her ani hareket yaptığımda yaşadım onu ilk aylarda şimdi 3. Aydayım günde bikaç kez oluyor
Canim allah bagislasin, bebisini sağlıkla kucağına al ins.:nazar::nazar:
Darısı başıma :anneadayı:
Teşekkürler bilgi için canim, daha bata 7 gun var,ilk defa bugün yaşadım bu batma olayını kanepeden ani bi kalkisimda, bide bikac gündür gece bi hararet basiyo, yazin anca agustosda falan evde sortla gezebilen ben bikac gecedir yatma saatlerine yakin cildim yaniyo resmen şort bile fazla gelio 1-2 saat öyle olup yavas yavas gecio.
Bakalım belki psikolojiktir diyip dinlememeye çalışıyorum kendimi. Umarim psikoljik degildir :)

Esralhan Esralhan inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişler teşekkür ederim duan için :) hayırlısıyla Allah sana da bi melek bahşetmiştir inşallah :))

Benim belirtilerimi yazayim.hamile kalmadan onceki aylar sag kasigimda igne batmasi gibi agrilar oluyordu.hamile kaldigim ay igne batmasi degilde kisa sureli agrilarim oldu.adetim gectikten 5 gun sonra idrarla ogrendim.cok usuyordum ama aylardan ocak ayi ortalik bembeyazdi.15 aydir bekliyirdum.insallah sizinde olur simdi ikinciyi dusunuyoruz.Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli versin insallah hem size hem bana

Kizlar merhaba biliyormusunuz ben hamileyim 6 haftalik fakat kesem bozukmus 1 hafta bekletiyo doktor bi degisiklik olmazsa kurtaj olucam .. su anki ruh halimi size anlatamam duzelirmibu durum hersey yoluna girermi bilmiyorum bilginiz varsa benimle paylasin lutfen kotu yorum yapacaklar ise lutfen yazmasinlar su durumda kotu bisey duymaya halim yokkkk

inşallah düzelir canım bilgim yok ama cok dua et panik yapma stresli olmandan etkilenebilir vücudun.

X