Bebek İkinci El hamileler bakarmısınız :)

öncelikle söyleyim eşim geç geleceği için gerçi gelse de uyku setini kaldırıp tüm takım serecek kadar vaktim ve sabrım yok:) uyku seti üzerine serdim kabarık görünüyor.. düşündüm de aslında yatak örtüsü niyetine serebilirim:)

benim baza ve üzerinde olan yatak yüksek..

çarşaf öne uzanmayacak yanlarda kalacak kadar hesaplandı.. tam oturuyor kenarlardan sarkıyor.. çektiğim fotoğrafta çarşaf yüksekte kalıyor ama onun yatağa yerleşmiş olduğunu düşün..

ve yine üzerine resimde anlaşıldığı üzere pike geliyor we saten kısmı sarkıyor..

bu takım farklıdır, sadece nasıl yerleşecek olduğunu az çok anlaman için çekiyorum..satılık olan pike takımında bu görülen pul işlemeler yok.. bu daha pahalıya geldi kumaş olarak.. umarım anlaşılmıştır biraz

Eklentiler

• $DSCF4052.JPG
    110,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSCF4053.JPG
    97,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCF4054.JPG
    117,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSCF4055.JPG
    112,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
baza üzerinde yatak değil benimki. alçak ve üzerinde ortaboy yatak var.yani senin çarafın benimkine çok büyük olacak. danteller filan çok hoşmuş.çok şık durmuş.ama benim yatağa büyük. yani yanlardan sarkan çarşaf yerlerde sürünücek. eski tip model yatağım. off yaa. ama içim aktı pikene. ve üstelik satacağının dantelleri filan çok daha hoşmuş:) canım sana zahmet verdim açtırttım filan. ama bana çok büyük gelecek

güldüm şimdi:) niye mi ben ölçüleri werdiğimden benim bazam yoktu we yaptırdığım kadın bana bu teslim halini werince ben dedim büyük olacak tepki werdim :) ama tam oldu kesinlikle yere değmedi.. yani standart olan bu hali..
şimdi gelelim resim meselesine.. kucağımda bir bebekle doğru anlatım yapamadım kusura bakma.. şu an oturduğum ew küçük tip toki ewi we yatak oadası küçük, duvara ve kalorifere dayanıyor yatak ben tam seremedim dayanma olduğu için sadece duruşu için açtım.. ön tarafı için yaptığım yükseklik açıklaması biçimsiz durmayacağını anlatmak içindi.. bazayı ev küçüklüğünden dolayı yeni kullanmaya başladım..şu an kullanmak için üzerine tam yerleştirmiş olsam gördüğün resimden yukarda olacak..
yani özetle ben bu takımı ben ahşap normal yatakta kullandım ve yere değmeyeceğine garanti ederim.. değerse geri gönder o derecede eminim:)

Son düzenleme:
ablamada gösterdim pikeyi.oda beğendi. ikimiz aramızda bir kararlaştıralım canım.ya ona ya bana kısmet olacak inşallah:) dediğin gibi çok sürünecek hiç olmayacak gibi olursa rızanla gönderirim.bunda sıkıntı olmaz değil mi?yarın haber edecğim sana. bu arada 3 numaralı mavi kotunun bedeni nedir. boyum 165 kilom 62. bu ölçülere uyuyormu. onada talibim:)

ben sana garanti ederim yere değmez kesinlikle, çünkü ben kullandım o şekilde.. yatağım epey aşağıda idi.. kenarlıklar hizasından biraz aşağıda kaldı..bu fiyata almışken bence geri wermeyin değerli yani:)) zaten yere gelmeyecek emin ol.. şeklini biçimini az çok anladın gördün izah ettim..şimdi net üzerinden bakıyorum da uyduruk hazır dantelli yani güpür mü ne deniyor, o şekilde olanlar bile hem hoş değil hem pahalı yani.. benim yerim açılsın, kullanmadım diye durduğu yerde sararmasın satışım da çocuklara yarasın
pantalon olayına gelince seninle mailden yazışmıştık hatırlamadın sanırsam:) ben 1.74 boyundayım 56 kg dan itibaren 80 e kadar kullandım pantalonları..

Son düzenleme:
hayır canım hatırlayamadım. doğrudur yazışmışızdır kusura bakma hatırlamadım. burdan bissürü adres alıyorum yazıyorum atlamış olabilirim:) boyun maşşallah manken gibiymiş:) pike için yarın haber vereceğim sana.

peki o zaman görüşmek üzere :)

canım merhaba. özelden bana banka bilgilerini yollarmısın. mümkünse işbank olsun. diğer bankalar eft alır benim pikenin maliyeti artar:) sen hesap bilgilerini özelden at yada mail adresim aşağıda buraya yolla. bugun yoğun bir gün dışarda olucam. dönüşümde yada en kısa zamanda çıkaım hesabına. sende hesabında görünce kargıo edersin.kargo adres bilgilerini yazarım sonra

mesaj kutun dolu boşaltırmısın?

peki wericem tabi takip numarasını.. ebat hakkında hesap yapıyordum ben de neredesin bilmiyorum ki ayrıca??:) pikeyi bir kat daha katlasam diyorum şeklini bozmasam diyorum:) adresini yaz canım sen ben çıkıcam şimdi kağıt kalem aldım beklemedeyim:) ödemeyi akşam da halletsen yada yarın faketmez

Son düzenleme:
burdan yazayım ozaman. bir sorun çıktı belliki. msj kutusunu boşaltayım derken sana yazdığımıda silmiş olabilirim

MÜZEYYEN VARLI DİKKATİNE-0542 607 9356

DMN NAKLİYAT İNŞ TURİZ.

FEVZİ ÇAKMAK MAH HÜDAİ CAD NO:5 KARATAY-KONYA

dilersen yurtiçide olur. firmanın anlaşması var. ama yok ptt benim yolumun üstü olacak dersen oda olur. sonuçta 5 gün sonra elime geçer.

canım beb tokat ilçe deyim ve burada özel kargo yok maalesef.. ptt ye wericem mecburen.. bu arada iş bankası hesap numaramız war ama internet bankacılığımız yomuş.. zaten parayı alabileceğim atm si yok iş bankasının.. ziraat wericem hem eft den kaç lira olursa olsun sadece 1 lira kesiliyor..

canım şu pikeyi lüften bana ayır ve akşama engeç saat 22,00 cevap vericem ama hemen alan olursada canın sağolsun

ayyyy satılmış bileee tühh...

Son düzenleyen: Moderatör:
buradan vaveyla_esk arkadaşa çok teşekkür ederim ondan ürün almıştı elime ulaştı tertemiz teşekküre derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…