• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler arasında idrarı köpük köpük olanlar varmı?

tohumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
113
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar ben ilk defa bu ay değişik bişe yaşıyoerum.. Idrarımda köpürme oldu böyle baloncuk baloncuk bizdede böyle birşey farkettinizmi lütfen benimle paylaşın eğer hiçbirinizde böyle bişe yoksa başka bişeydir diye doktora gideceim

merhaba ,
bnde yeni hamile olduğumu öğrendim
aynı şey bendede var
sordunuz mu doktora ?

Merhaba uzun zaman olmuş ama bende de aynı şekilde köpüklü idrar var 8 haftalık gebeyim.15 gün kadar önce tam idrar tahlilinde birşey çıkmadı ama endişe ediyorum.Cevap verirseniz sevinirim.Tesekkürler

Merhaba uzun zaman olmuş ama bende de aynı şekilde köpüklü idrar var 8 haftalık gebeyim.15 gün kadar önce tam idrar tahlilinde birşey çıkmadı ama endişe ediyorum.Cevap verirseniz sevinirim.Tesekkürler

Merhaba benim de 2 gündür köpüklü idrar şeklinde siz ne sonuç aldınız acaba?

Bir kaç kez idrar testi verdim şu anda idrar tahlilim temiz çıkıyor ama yinede köpük görüyorum doktorda idrar tahlili ne bakalım diyo sonuç temiz gelince birsye söylemiyor hormonlardan olabilir diye düşünüyorum Internette öyle birşey okudum.Siz bir sonuç aldınız mı acaba
..

Back
X