Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

gülde'ciğim bak bu yöntem kısır raporu verilmiş anne ye uygolanmış ve bir evladı olmuş....benim bi akrabam...o yüzden emin olarak yazıyorum ...biraz kocakarı ilacı sanki ama fayda görürseniz bir dua alsam yeter..

şimdii...yöntem basit ve zararsız...iki kilo pırasa bi o kadar su ile kaynatacaksınız tamam mı...sonra bunu bir tasa döküp buharına çömelceksiniz<..aman totonuzu yakmayın ama...sıcaklığı geçince bitirin olayı...aygda iki üç kez yapın gerekirse...bu içinizde ne kadar iltihap varsa sökecek ve yollar açılacak...kötü kokulu akıntı oldu mu tamamdır...kanalllar açılır ve hamile kalırsınız...ok....hadi bakalım bu formül basit ve zararı da yok..inşallah hepiniz bebişinizi kucağınıza alır ve beni anarsınız...yalnız bu bebekler pırasa kokuyo unutmayın...:roflol:

:roflolırasa bebek olsun sağlıklı olsunda:roflol:

biraz komik ama eski yöntemler doğru olabiliyor bzen...
bir deneyeyim
pki o su kalçamıza değince iltihabı alıyor mu iice içine çekmek gerekmez mikaydirigubbakcemile3

pırasanın da tam zamanı yani...üstelik ucuz da ...hadi bakalım bir süre sonra güzel haberlerinizi alırım inşallah....pırasa bebekler geliyoooo.....:sm_cool:

biraz komik ama eski yöntemler doğru olabiliyor bzen...
Bir deneyeyim
pki o su kalçamıza değince iltihabı alıyor mu iice içine çekmek gerekmez mikaydirigubbakcemile3

asla kalçana değdirme....yüzünü nası buhara tutuyosun aynı öyle tamam mı.....

hemn oldumu otanıdığın abla?
Yaparım bidaaki ay ama 1 kere yapsam yeter dmii:)))

evet hemen olmuş...dr olursa bileklerimi keserim demiş bi de....

ıyice anladınız dimi kızlar...asla yanlış bişi aktarmak istemem..başka soru var mı??..ha o akrabamın pırasa kızı büyüdü de evlendi bile...:dance:

vy be neler varr..
peki bu pırasa ne yapıyor ben tam anlayamadım
iltihabı felan kurutuyorsa zaten antibiotik de aynısını yapıyor
ya da içi mi temizliyor anlayamadım

vy be neler varr..
peki bu pırasa ne yapıyor ben tam anlayamadım
iltihabı felan kurutuyorsa zaten antibiotik de aynısını yapıyor
ya da içi mi temizliyor anlayamadım

iltihabı kurutmuyor canım aksine söküyor....yani temizliyor...kaydirigubbakcemile3

hımmm ii inş işe yarar marchcım ya dua et..

her zaman dualarım sizlerle...duanın gücüne inanıyorum...belki bi vesile olur diye ilk kez size yazmak nasip oldu...herşeyde bir hayır vardır...inşallah benimde bir katkım olur..eğer olursa çok sevinicem buna inan...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…