Teşekkürler ben hep adetim geciktin de o kadar test yapardım ki hiç böyle silik falan 2 ci çizgi çıkmazdı ilk defa çıktı aslında 12 sene koruma spiral vardı 2 ci evliliğim de çıkartım sonra annem ocakta taktırdı tekrar onu da çıkartım 1 ay sonra sonra adetim hep gecikmeye başladı 7 ay da test yaptım olmadı ilk defa oldu çizgiEvet pozitif duruyor ikisi de
Hayırlı olsun tebrik ederim son adet tarihiniz neydi acabaTeşekkürler ben hep adetim geciktin de o kadar test yapardım ki hiç böyle silik falan 2 ci çizgi çıkmazdı ilk defa çıktı aslında 12 sene koruma spiral vardı 2 ci evliliğim de çıkartım sonra annem ocakta taktırdı tekrar onu da çıkartım 1 ay sonra sonra adetim hep gecikmeye başladı 7 ay da test yaptım olmadı ilk defa oldu çizgi
Teşekkürler 2 ağustos şu an da 37 dönemdeyımHayırlı olsun tebrik ederim son adet tarihiniz neydi acaba
Hayırlı olsun dönem ne oluyor ?Teşekkürler 2 ağustos şu an da 37 dönemdeyım
Hamilesiniz hayırlı olsunMerhaba dün kan testi vermiştim sonuç anlayan bilen var mı ne diorEki Görüntüle 3477119
hayırlı olsun çok yeni sağlıkla büyüsünMerhaba dün kan testi vermiştim sonuç anlayan bilen var mı ne diorEki Görüntüle 3477119
TeşekkürlerHamilesiniz hayırlı olsun5+4 günlük oluyor yanlış hesaplamadıysam