Ben o haftalarda sağa donuyodum uzun duramiyodum , öyle uyumussam uyusuklukla kalkiyodum sağa yattığımda. Tabi başım karnım , bacak arama yastık her tarafım yastık destekli olmasına rağmen
Valla başıma aldigim destek mide yanmalarimi sıfıra indirdi , bacak arama aldığım destek bel ağrımı yok ediyo , sırtıma koyduğum yastığa doğru hafif yaslanmak da meleğim kaburgalarima dayandiginda oraya doğru yaslaniyorum yatar pozisyonda oh mis iki kişilik yatakta yastiklarim ve ben
Valla başıma aldigim destek mide yanmalarimi sıfıra indirdi , bacak arama aldığım destek bel ağrımı yok ediyo , sırtıma koyduğum yastığa doğru hafif yaslanmak da meleğim kaburgalarima dayandiginda oraya doğru yaslaniyorum yatar pozisyonda oh mis iki kişilik yatakta yastiklarim ve ben
benim oglum var, gayet gebelikte sag tarafa yatiim, bunun cinsiyetle degil de cocugun konumuyla ve midenin durumuyla ilgisi var diye biliyorum.mide sola yakin ya,
bir da yani ilk 20 haftaya kadar karin üstü disinda heryere yatabiliyoruz diye biliyorum, findik kadan zaten bebek:)
Her iki tarafa yatanların ne oluyor. Allah askina buna mi inanıyorsunuz. Ne fark ederki. Sukredin rabbim size bir evlat vermis. Onu isteyip ne sıkıntılar yasayip olmayanlar var.
benim oglum var, gayet gebelikte sag tarafa yatiim, bunun cinsiyetle degil de cocugun konumuyla ve midenin durumuyla ilgisi var diye biliyorum.mide sola yakin ya,
bir da yani ilk 20 haftaya kadar karin üstü disinda heryere yatabiliyoruz diye biliyorum, findik kadan zaten bebek:)
Merhabalar.Kendim actigim konuyu kendim cevapliyim biri arastirirda bakarsa diye.Kizimda sag tarafima yattm hep hic soluma yatmazdim.Simdiki hamileligimde sagima yatsamda cogunlukla hep sola yatardim ilk 2ay.Bu gun doktor bebegimi erkege benzetti.Insallah kimin gonlunde ne varsa Tanrim istedigini nasip etsin