Gebeliğe Hazırlık Hamileee Kalmakk istiyorum Artıkk.😣😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun var mı?
Eşinize ya da size testler yapıldı mı, ne dendi?
Evleneli ne kadar oldu?

Bir defa düşük yapmışsınız yani doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz. Vakti gelmemiştir daha Stres yapmayın

Hicbir zaman korunmuyoruzki saten ilk aylarimda hamile kaldim bir kere dusuk yaptim sonra birdaha olmadi iste
Düşük yaptığına göre doğal yolla hamile kalabiliyosun canım ama şöyle diyeyim artık hamile kalmak acayip zorlaştı, yani yediğimiz içtiğimiz herşey katkılı ilaçlı bunlar etkiliyor bence birde üzerine stres yapıp kafaya takınca süreç ektra uzuyor. Ben hemen hamile kalabilen herkesin çok şanslı olduğunu düşünüyorum artık yok denecek kadar az çünkü. Ben 16 ay boyunca hiç görmedim o çift çizgiyi artık umudum bitmişti diyebilirim doğal yolla hamile kalamayacağıma o ay oldu. Sende eğer çalışmıyorsan bi işe başlamanı ve kafanı meşgul etmeni öneririm çalışıyorsan da imkanın varsa spora dansa faln başla yada bi hayvan evlat edin bu şekilde kendini oyalarsan ve çok düşünmezsen olur inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…