Hamile yada yeni anneyseniz bu filmi izleyin!ve lütfen yorum atın...

acıkcası bu kadar sızlanması sinir bozucu..adam romantik bi şekilde kulağına'bebek yapalım' deyince romantik oluoda sonrasındamı bozuluo o romantizm nedir yani? tabiiki kolay bişey değil tüm sorumluluk senin üzerinde oluyo kendinden veriosun fln ama bu kadar depresyona girip sürekli asık suratlı gezmeyide anlamıorum.kadın hamileliği boyunca asık suratlı dolaştı bebek doğduktan sonra dünyası karardı resmen..ama zaten kadın kendi annesindende o fedakarlığı görmediği için ona fazla geldi bebeği için bazı şeylerden vazgeçmek..kendi annesinde ne içkisinden ne uyuşturucusundan vazgeçmemiş.e bizde öylemi ama yukarı uzanma kordon dolanır aman bebeğin yanında onu yapma bunu yapma..izledim ama kendimden hiç bişey bulamadım..eminim doğurduktan sonrada pek fazla bişey bulamıycam..evet bende plansız hamile kaldım ama bu duyguyu daha şimdiden hiç bir şeye değişmem:)

cokkkk merakk ettim bu aksam izliyorummm ve hemn bende yorumluyorummmm

Son düzenleyen: Moderatör:

sen dogumdan sonra tekrar yaz bence...
cnm kesinlkle en doğru cümle olmuş arkadaşa...
Anneliğin bu olduğunu düşünmüyorum.
İzledim ama o kadar etkilenmedim çünkü yaşam tarzıma çok uzak....

Hamileliğim filmde anlatıldığı gibi geçmiyo,eminim doğumdan sonra da öyle olmayacak.
biz müslüman insanlarız herşeyin üstesinden yardımlaşarak,dua ederek,sabrederek gelebiliriz.

Benim abartı bulduğum kısım zaten gece hayatım yok,öyle çıkayım arkadaşlarla içeyim falan...
Çocuk olduktan sonra da çıkmasam olur yani.bunalıma falan girmem.Bi yere gitmek istersem de bebekle giderim illa bara mı gitmem gerekiyo arkadaş oturmasına da pekala gidilebilir bebekle.
Ve eşim yanımda sürekli,öyle sabah çıkıp akşam gelmez.Yardımını esirgemez.
Diyorum ya yaşam tarzıma uzak bir film.

He kilolar yüzünden falan bunalıma girmiyo muyum giriyorum :)
Ama o kadar da olacak başka bi can getireceğiz dünyaya biraz sıkıntı olmadan olmaz.

ben şunu anlamadım elbette bz müslümanız ve aile yapımız ilgi aanlarımız barlar fln değil, ama konu bar değil zaten.orda kadının istediğ gibi elini kolunu sallayarak dışarı çıkamayıp, gittiği yerdede rahat etmemesi nasıl bi zihniyetla bakıldı bu filme ben anlamadım... lohusalık döneminde filmi izleyen herkese yalnız değilsin ve geçior korkma msajı veren bi film...

Pardon da müslümanlıkla barın ne ilgisi var?Biz de müslümanız ,ama eşimle arada konserlerde barlarda da içerdik olamaz mı
böyle birşey? Ben tüm hayat tarzını benzetmesem de eşim de her daim yardımcı biri de olsa BÜTÜN KADINLARIN arkadasın
da dedıgı gıbı ANCAK LOHUSAYKEN anlayabılecegı bır fılm .Hiçkimse de ben lohusayken öyle hıssetmedım demesın sadece
yalan derim bu lafa da..O kadının kocasıyla son konusmasında çok ağladım aynı benim duygularımdı çünki..Kendimi kapana kısılmıs gıbı hissediyorum falan diyordu ,hergünüm diğerinin aynısı diyordu .Aynen öyle ,hala da öyle .İşime
geri dönene kadar da öyle olacak .Her kafadan cıkan sesler de cok dogruydu ,hatta doktorunun ılk tavsıyesı tamamen
cok cok dogruydu ''SAKIN COCUGU OLANLARLA KONUSMA HAMILEYKEN '' ewet konuşulmamalı keske daha erken izleseydım
dılmı hıckımseyle konusmazdım da herkes uzman kesılıyor cok biliyormus gıbı boş boş konuşup duruyor ..

Son düzenleme:
1,5 yaşında bir oğlum var ve şu an hamleyim filmi izledim baştan sona doğru anlatılmış. Bir bebek tabı kı her şeyiyle çok güzel, bir mucize, ama hayatı baştan sona her şeyiyle değiştirdiği tartışılmaz bir gerçek. hele ki çalışıyor ve eğitime devam etmek istiyorsanız. babanın kariyer planlarını değiştirmesi gerekmez ama annenin işten ayrılması bile gerekebilir. ayrıca ben bu konunun müslümanlık türklükle alakası olduğunu düşünmüyorum. onlarda başka bizde başka hormon salgılanmıyor sonuçta değil mi!! bunalım bunalımdır. dilerim her anne bu dönemi bol destekle kısa sürede atlatır.

ben filmi izleyemedim ama fırsat bulduğumda izlemeyi çok istiyorum ama o fırsatı ne zaman bulurum meçhul kızım 11 aylık ve fırtına gibi en basitinden 11 aydır sinema vs.. geçtim evimde bile oturup bir filmi rahatça izleyip sonunu getirmiş değilim .. burada bazı arkadaşlarım daha lohusa olamadan lohusalık hakkında fazlaca atıp tutmuş gerçekten uzaktan davulun sesi hoş geliyor bizde geçtik o yollardan ama hiç bir kadın ben bu sarsıntıyı azda olsa geçirmedim demesin insanın hayatını bu kadar değiştiren yeri geldimi sarsan yıpratan hiçbirşey yok tabii dünyanın en güzel şeyi onsuz bir an bile düşünülemiyor ama herşey herzaman toz pembe değil.. hamilelik hiçbirşey değil olay hamilelikten ibaret olsaydı 5 10 tane doğururdum

cnm kesinlkle en doğru cümle olmuş arkadaşa...

ben şunu anlamadım elbette bz müslümanız ve aile yapımız ilgi aanlarımız barlar fln değil, ama konu bar değil zaten.orda kadının istediğ gibi elini kolunu sallayarak dışarı çıkamayıp, gittiği yerdede rahat etmemesi nasıl bi zihniyetla bakıldı bu filme ben anlamadım... lohusalık döneminde filmi izleyen herkese yalnız değilsin ve geçior korkma msajı veren bi film...

arkadaşlar bebek bakmanın zorluğunu gezememek olarak algılıorlar sanırım komik ve acemice bir düşünce tabii

ben filmi izleyemedim ama fırsat bulduğumda izlemeyi çok istiyorum ama o fırsatı ne zaman bulurum meçhul kızım 11 aylık ve fırtına gibi en basitinden 11 aydır sinema vs.. geçtim evimde bile oturup bir filmi rahatça izleyip sonunu getirmiş değilim .. burada bazı arkadaşlarım daha lohusa olamadan lohusalık hakkında fazlaca atıp tutmuş gerçekten uzaktan davulun sesi hoş geliyor bizde geçtik o yollardan ama hiç bir kadın ben bu sarsıntıyı azda olsa geçirmedim demesin insanın hayatını bu kadar değiştiren yeri geldimi sarsan yıpratan hiçbirşey yok tabii dünyanın en güzel şeyi onsuz bir an bile düşünülemiyor ama herşey herzaman toz pembe değil.. hamilelik hiçbirşey değil olay hamilelikten ibaret olsaydı 5 10 tane doğururdum

kesinlikle hamilelikten baret olsaydı bende 5 10 tane doğurabilirdim çünkü oğlumdan sonra kızımı yapmaya karar verme sürecmde hamilelği özleyip "evet bir çocuk daha yapmalıyım deyip"sonra lohusalık ve ilk 1.5 yaş dönemi aklıma gelince vazgeçiyordum..

hamilelik konusunda hamileliğimden beri bi kaç film izledim ama bu çok farklı...
Hamile yada yeni anneyseniz muhakkak izleyin derim, içinizde kalan tüm duyguları,
tüm o haps olmuşluk hissini çok güzel dile getirmiş...
Ben izlerken nedense çok cnm yandı...
O kadar tanıdık hislerdiki kadının verdiği arayı verebilmeyi diledim,bütün anne ve anne adaylarına bunu izletip isyan başlatmak istedim...
Tek başına bizim yaşadıımız bu ortamda böyle çekip gitmek olmuyo,sen içinde yaşıyorsun ve kendi kendine atlatman bekleniyor...
Atlatıyorsunda...
Ama eşin aynı duygusuzlukla hayatına devam ediyor...
Burda kadın isyan etti ve birşeyler değişti...
Yada sen öyle devam etmek zorunda hissediyorsun...
Ve ne kadar ironiktirki filmi kızım srekli ağladığı halde izlemek zorunda kaldım...
Lütfen bi ara izleyin ve hissettiklerinizi yazın ....
Merak ediyorum bu yalnız banamı bu kadar ağır geldi...
Link...
aramızda bebek var - a happy event 720p (türkçe altyazılı) full izle, aramızda bebek var - a happy event 720p (türkçe altyazılı) hd izle, aramızda bebek var - a happy event 720p (türkçe altyazılı) filmini izle , aramızda bebek var - a happy event 720

filmin adı :aramızda bebek var....
Sinemalr link:
aramızda bebek var - un heureux evenement (a happy event) - sinemalar.com

not:bazı sahneler fazla müstehcen ama sanırım sadece 3 sahne var böyle oraları atlarsanız film sadece duygularınıza tercuman olan cinsten...

ben hamile yada anne değilim ama bende hamilelere bu filmi izlemelerini tavsiye ediyorum..hamileyken bir kadının yaşadığı değişimleri çok değişik bir dille anlatmış..yaşadığı hormonal dengesizlikleride komik olmuş.kadının bebeği ve kadınlığı veya kendi hayatı arasında kalmasını, bütün bunları yaşarkenki duyguları hisleri çok güzel anlatılmış..izleyin izletin

Bazı çok bilmiş arkadaşlar hamilelerin değil lohusaların izlemelerini söylemiş. Lohusayken de izledim. Fikirlerim değişmedi.
Film tamamen cocuktan soğutmak için yapılmış sanki. Bi arkadaşın dediği gibi,kulağına çocuk yapalım deynce cok romantıktı değil mi? Dünyaya bi can daha getirmeyi göze aldıysan,herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün demektir.. Azıcık da canın darlansın,ölmezsin. Bu şekilde bunalımlar çok abartı geldi bana. Şahsi fikrimdir,herkesin fikrine saygı duyarım.

filmin neresini tavsiye ediyosunuz merak ettim......
bence kesinlikle hamileler izlemesin. eşimde bende dehşetle izledik. filmde hamilelik dönemiininde lohusalık dönemininde hiç bir güzel yanı yok, tamamen insanı korkutmak ve soğutmak için düşünülmüş bu film. filmdeki anne çok karamsar, çocuğuna bakmakması için değil kayınvalidesine kendi annesine bile güvenmezken 5-10 çocuklu curcunalı bir aileye güveniyor.
Çok abartılmış ben henüz lohusa değilim ama benim şimdiye kadar yaşaşmış olduğum hamilelik döneminde bile kadının sızlanmaları bıktırdı beni. gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. hem filmde çocuğa bakmak için hevesli bir kayınvalide ve çok hevesli olmasada kendi anneside var. pekala onlara bırakıp kocasıyla vakit geçirebilirdi. hem bütün yardımları reddedip hemde sızlanması bence çok saçma.
bence kesinlikle izlenmemesi gereken bir film... daraldım bunaldım izlerken... dünyaya bir çocuk getirmek bir evlat sahibi olmak, kesinlikle burdaki gibi korkunç birşey değil....

bu gerçekten çok göreceli bir tartışma konusu olmuş . ama benim hissettiğime yakın şeyler bulmuştum ben izlerken.

Back