- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kesinlkle en doğru cümle olmuş arkadaşa...
sen dogumdan sonra tekrar yaz bence...
Anneliğin bu olduğunu düşünmüyorum.
İzledim ama o kadar etkilenmedim çünkü yaşam tarzıma çok uzak....
Hamileliğim filmde anlatıldığı gibi geçmiyo,eminim doğumdan sonra da öyle olmayacak.
biz müslüman insanlarız herşeyin üstesinden yardımlaşarak,dua ederek,sabrederek gelebiliriz.
Benim abartı bulduğum kısım zaten gece hayatım yok,öyle çıkayım arkadaşlarla içeyim falan...
Çocuk olduktan sonra da çıkmasam olur yani.bunalıma falan girmem.Bi yere gitmek istersem de bebekle giderim illa bara mı gitmem gerekiyo arkadaş oturmasına da pekala gidilebilir bebekle.
Ve eşim yanımda sürekli,öyle sabah çıkıp akşam gelmez.Yardımını esirgemez.
Diyorum ya yaşam tarzıma uzak bir film.
He kilolar yüzünden falan bunalıma girmiyo muyum giriyorum :)
Ama o kadar da olacak başka bi can getireceğiz dünyaya biraz sıkıntı olmadan olmaz.
cnm kesinlkle en doğru cümle olmuş arkadaşa...
ben şunu anlamadım elbette bz müslümanız ve aile yapımız ilgi aanlarımız barlar fln değil, ama konu bar değil zaten.orda kadının istediğ gibi elini kolunu sallayarak dışarı çıkamayıp, gittiği yerdede rahat etmemesi nasıl bi zihniyetla bakıldı bu filme ben anlamadım... lohusalık döneminde filmi izleyen herkese yalnız değilsin ve geçior korkma msajı veren bi film...
ben filmi izleyemedim ama fırsat bulduğumda izlemeyi çok istiyorum ama o fırsatı ne zaman bulurum meçhul kızım 11 aylık ve fırtına gibi en basitinden 11 aydır sinema vs.. geçtim evimde bile oturup bir filmi rahatça izleyip sonunu getirmiş değilim .. burada bazı arkadaşlarım daha lohusa olamadan lohusalık hakkında fazlaca atıp tutmuş gerçekten uzaktan davulun sesi hoş geliyor bizde geçtik o yollardan ama hiç bir kadın ben bu sarsıntıyı azda olsa geçirmedim demesin insanın hayatını bu kadar değiştiren yeri geldimi sarsan yıpratan hiçbirşey yok tabii dünyanın en güzel şeyi onsuz bir an bile düşünülemiyor ama herşey herzaman toz pembe değil.. hamilelik hiçbirşey değil olay hamilelikten ibaret olsaydı 5 10 tane doğururdum
hamilelik konusunda hamileliğimden beri bi kaç film izledim ama bu çok farklı...
Hamile yada yeni anneyseniz muhakkak izleyin derim, içinizde kalan tüm duyguları,
tüm o haps olmuşluk hissini çok güzel dile getirmiş...
Ben izlerken nedense çok cnm yandı...
O kadar tanıdık hislerdiki kadının verdiği arayı verebilmeyi diledim,bütün anne ve anne adaylarına bunu izletip isyan başlatmak istedim...
Tek başına bizim yaşadıımız bu ortamda böyle çekip gitmek olmuyo,sen içinde yaşıyorsun ve kendi kendine atlatman bekleniyor...
Atlatıyorsunda...
Ama eşin aynı duygusuzlukla hayatına devam ediyor...
Burda kadın isyan etti ve birşeyler değişti...
Yada sen öyle devam etmek zorunda hissediyorsun...
Ve ne kadar ironiktirki filmi kızım srekli ağladığı halde izlemek zorunda kaldım...
Lütfen bi ara izleyin ve hissettiklerinizi yazın ....
Merak ediyorum bu yalnız banamı bu kadar ağır geldi...
Link...
aramızda bebek var - a happy event 720p (türkçe altyazılı) full izle, aramızda bebek var - a happy event 720p (türkçe altyazılı) hd izle, aramızda bebek var - a happy event 720p (türkçe altyazılı) filmini izle , aramızda bebek var - a happy event 720
filmin adı :aramızda bebek var....
Sinemalr link:
aramızda bebek var - un heureux evenement (a happy event) - sinemalar.com
not:bazı sahneler fazla müstehcen ama sanırım sadece 3 sahne var böyle oraları atlarsanız film sadece duygularınıza tercuman olan cinsten...