Hamile yada yeni anneyseniz bu filmi izleyin!ve lütfen yorum atın...

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
hamilelik konusunda hamileliğimden beri bi kaç film izledim ama bu çok farklı...
hamile yada yeni anneyseniz muhakkak izleyin derim, içinizde kalan tüm duyguları,
tüm o haps olmuşluk hissini çok güzel dile getirmiş...
ben izlerken nedense çok cnm yandı...
o kadar tanıdık hislerdiki kadının verdiği arayı verebilmeyi diledim,bütün anne ve anne adaylarına bunu izletip isyan başlatmak istedim...
tek başına bizim yaşadıımız bu ortamda böyle çekip gitmek olmuyo,sen içinde yaşıyorsun ve kendi kendine atlatman bekleniyor...
atlatıyorsunda...
ama eşin aynı duygusuzlukla hayatına devam ediyor...
burda kadın isyan etti ve birşeyler değişti...
yada sen öyle devam etmek zorunda hissediyorsun...
ve ne kadar ironiktirki filmi kızım srekli ağladığı halde izlemek zorunda kaldım...
lütfen bi ara izleyin ve hissettiklerinizi yazın ....
merak ediyorum bu yalnız banamı bu kadar ağır geldi...
link...
Aramızda Bebek Var - A Happy Event 720p (Türkçe Altyazılı) full izle, Aramızda Bebek Var - A Happy Event 720p (Türkçe Altyazılı) HD izle, Aramızda Bebek Var - A Happy Event 720p (Türkçe Altyazılı) filmini izle , Aramızda Bebek Var - A Happy Event 720

filmin adı :aramızda bebek var....
sinemalr link:
Aramızda Bebek Var - Un Heureux Evenement (A Happy Event) - Sinemalar.com

NOT:bazı sahneler fazla müstehcen ama sanırım sadece 3 sahne var böyle oraları atlarsanız film sadece duygularınıza tercuman olan cinsten...

3-4 ay kadar önce izlemiştim ben de
anne olmak demek fedakar olmak demek.çok fazla sorumluluk sahibi olmak demek.yeni bir hayat demek....anne bencil olamaz.anne, kendini çocuğundan daha fazla düşünemez. o size muhtaç biri.hele de bebekken.....yedirmezsen yiyemez, altını değiştirmezsen öylece kalır.tek başına tüm bu sorumluluk ve değişiklikleri kaldırabilmek zor olsa gerek..işte bu devrede lohusa depresyonu araya giriyor....
ben çalışıyorum ve işimde iyi bir yerdeyim.bebeğim olduktan sonra bazı nedenlerden dolayı sanırım bırakmak zorunda kalacağım
evde bana ihtiyacı olan bir bebek, alışılmış düzenimin dışında bir yaşam,kaynana,elti vb...... yeni hayata bu uyum sürecimi merak ediyorum...
eşime gelince...inanılmaz yardımcı ve ilgilidir.umarım bebeğim olduktan sonra aynı anlayış ve ilgi devam eder ama annenin yaşadığı duyguları erkeklerin çokta anlayacağını sanmıyorum....
umarım en hafif şekilde atlatırız lohusa dönemlerimizi...

cnm dışardan bakan kimse yaşadığın sıkıntıyı anlamıyor ,hatta başından geçmiş olanlar bile yada anlıyorlar ama ben nasıl atlattım oda atlatsın gibi bi düşünce sergiliyorlar ama bizim kültürümüzün kadınları bence çok güçlü ve herşeye yetişemese bile bi yolunu bulup her işin hakkından gelebilen yegane varlıklar...
mesela bu benim ikinci bebeğim ilki nin zorluğu bunun yanında hiç bişey kaldı arkanda bi çocukla her şey iki katı zor,ve ben 3-4-5 çocukla sağ çıkabilen anneler hayranım...
bu arada aslında çok çocuğu seven en az 3 en fazla 4 çocuğum olsun heveslisi biriyken şimdi 2.den sonra asla diye evhamlara kapılan biriyim:)

hamileyken de öyle değil mi cnm?? amannn sanki bi tek o mu hamile diyorlar.biz de hamile olduk diyorlar ama işte herkesin aynı olmuyor.kimi zor geçiriyor kimi kolay.
bizim kültümüz aileye önem veren bir kültür evet ama tüm iş kadına düşüyor bizde.anne olmayınca ev olmuyor.ev dağılıyor.o yüzden güçlü kadınlar olmak zorundayız.sorumluluk duygusu daha yoğun bizlerde.mesela senin 2. çocuğun. eşinle çocuğunu bırakıp bi yere gitmişsindir mutlaka.gittiğin yerde sen mi daha rahattın eşin mi???
çocuktan sonraki hayatlar çok farklıdır kesinlikle ama emin ol bu değişimden etkilenen en fazla kadınlar. filmde de görüldüğü gibi:))
ayrıca filmedeki şu cümle beni çok etkilemişti " Dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, şefkati ve fedakârlığı öğretti bana. Peki, annem bana bunları niye hiç anlatmadı?"

Son düzenleme:
zaten hamileliğe hazır hissetmeden kendimi hamileliğin içinde buldum kendimi bide bu filmi izledim bunalımlardayım çok büyük sorumluluk Allah yardımcım olsun inşallah başarabilirim çok kokuyorum
Benden anne olur mu hiç bilmiyorum

aynen cnm dediğin gibi eşim daha yeni sorumluluk almaya başladı çünkü kızımız fena cızcız halimi görüp oğluyma bakıyo gittiğimiz bi yerde ama oğlum alışmamış babasına müracaat etmeye zırt pırt su için tuvalet için yine bana gelio faydası olmuyo diyemem ama ben gittiğim yerde hiç rahat edemiyorum...
ben oğlumda kavramıştım ama şimdi mıh gibi aklıma kazıdım bi çocuk kucağına aldıysan mümkünse 1.5 sene evden dışarı çıkmayacaksın çıkacaksan da ya sen ya çocuk perişen olacak...
evt senindedediğin gibi bu gerçekleri herkes bilip kimseye söylemiyo...

cnm bu kolay olmuyo elbette ama mecbursun bakıyor ve ilgileniyorsun...
hastaneden ilk çıkarken ebenin da kadına dediği gibi...
-bakabilirsin evt bunu yapabilirsin,yapacağına seni bebeğin ikne edecek ona baktıkça ikna olacaksın bebeğine bakabileceğine....

doğumu ,bakımı ,babamızın tavrı ne olcak hepsi soru işareti kimsem de yok bulunduğum şehirde kv desen sanki ilk torun deilde 9.cu çocuğumu doğuruyorum gibi davranıyor....:Hayırlısı artık Allah annelere sevgi ve sabrını vermeseydi kimse çocuğuna bakamazdı herhalde

bence kesinlikle izlemeyin :)) ben izledim ruhum daraldı annelik gibi kutsal bir mutluluğu içinden çkılmaz bizi tüketen mahveden bir süreç gibi işlemiş yaaaaa fransız yapımı yabancıların anneliğe bakışı kendini tüm hayattan soyutamak zorunda kalacağımız sürekli acı mutsuzluk uykusuzluk eşin ilgisizliği saçma sapan bir sürü şeyy bizler türk ve müslüman anneleriz tabiki gerekli fedakarlıklarımızı yapacağız ama anne olupta hayat dolu olan hayatına bebişiyle güzellikler katan annalaer olucazzz kimse korkmasın zamanı geldiğinde güzelce bebişimize kavuşucaz sonra sırayla zayıflayıp güzelleşicez fıstık gibi bakımlı güleryüzlü taş gibi anneler olucaz eğer bu filmdeki kadın gibi olursanız bu tamammen sizin suçunuzdur anneliğinizin ya da bebişinizin değil....tabiki eski günler gibi olmayacak zaten birebir aynı olsaydı o zaman ne o küçük melekler yanımızda olurdu ne de biz anne olabilirdik bence annneliği bu kadar olumsuz içleracısı gösteren filmler izlemeyin doğumöncesi bebişinize ve eşinize karşı olumsuz tavır sergileyebilrsinizz :))))

ben bebegım dogduktan 5ay sonra ızledım fılm tumuyle dogum surecını anlatıyo..tamamen dogru,
hatta tum ewleneceklere,cocuk dusunenlere tavsıye ederım..İzledıkten hemen sonra esıme de
sdöyledım bırlıkte de ızledık,çoookj tanıdıktı..bebegım 7,5 aylık ve aynı o kadının durumundayım
psıkolojım aynı..sonunda acaba 2cı cekılır mı dıye dusundum..

sen dogumdan sonra tekrar yaz bence...

Anneliğin bu olduğunu düşünmüyorum.
İzledim ama o kadar etkilenmedim çünkü yaşam tarzıma çok uzak....

Hamileliğim filmde anlatıldığı gibi geçmiyo,eminim doğumdan sonra da öyle olmayacak.
biz müslüman insanlarız herşeyin üstesinden yardımlaşarak,dua ederek,sabrederek gelebiliriz.

Bence bu fılm annelerın veya hamılelerın degıl,ewlı cocuksuz veya cocuk ısteyenlerın ızlemesı gerekıyor..Ayrıca abartılı bulunan kısımları anlamadım nıye abarttınız da öcu oldu fılm??

Benim abartı bulduğum kısım zaten gece hayatım yok,öyle çıkayım arkadaşlarla içeyim falan...
Çocuk olduktan sonra da çıkmasam olur yani.bunalıma falan girmem.Bi yere gitmek istersem de bebekle giderim illa bara mı gitmem gerekiyo arkadaş oturmasına da pekala gidilebilir bebekle.
Ve eşim yanımda sürekli,öyle sabah çıkıp akşam gelmez.Yardımını esirgemez.
Diyorum ya yaşam tarzıma uzak bir film.

He kilolar yüzünden falan bunalıma girmiyo muyum giriyorum :)
Ama o kadar da olacak başka bi can getireceğiz dünyaya biraz sıkıntı olmadan olmaz.

Bence gorecelibi film. Elhamdulillah hepimiz muslumaniz ancak herkesin yasam sekli farkli oldugu icin kimimiz az etkileniyor kimimiz cok. Ben de mesela cok etkilenmistim..

esim bulmus o filmi bende tam muhtesem yuzyılı izliyordum ordada nigar doguruyordu tv yi kapattım esimin filmini izledim ordada aynı dogum. cok korkuyorum dogurmaktan özellikle sezeryandan. digeride fena. ve yapabilecekmiyim bundan da cok korkuyorum annemlerle aynı sehırlerde degılım. nasıl basa cıkacam hayatım eskısı gibi olmayacak belki daha güzel olacak ama ben bu kadar degişimden cok korkuyorum. bide rahatıma düsükünmü tembelmi ne oldum nasıl gecelerce uyumadan bakıcam. o kadın gibi göcerim kesin. esimde gamsız pek yardım etmez ama mecbur edecek artık.

film korkuları hisleri cok iyi anlatmıs en uc noktada anlatmıs. insallah biz o noktalarda hissetmeyiz bu dönemi. filmde bebek tatlı bisey olup cıkınca bende hersey degisti doguma kadar olan kabus gibiydi hani bi adam sey diyordu icimde seninki gibi canlı olsa cıldırırdım bende bebek icimde kıpırdarsa kötü olurum diye korkuyorum. ama bütün kötü düsünceleri atıp o bebegin tatlı oldugu hali düsünmek istiyorum o herseye deger gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…