Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremedim maalesefBen hamile miyim kızlar bakar mısınız?
Ordan olmaz fizandan çek fotoğrafı bir de mümkünse ışıksız ortamda olsun o zaman daha net gözükürBen hamile miyim kızlar bakar mısınız?
negatif bu test adet gununuz ne zmn kiBunu da bakar mısınız
adet günüm temmuz 7 si pozitif döner mi kızlarnegatif bu test adet gununuz ne zmn ki
siz iyimisiniz 13 gun onceden testmi yapilir yada bu konuda bilgisizmisiniz tabikide negatif cikacak pozitif cikmasi cok zoradet günüm temmuz 7 si pozitif döner mi kızlar
Canım ne olur sabırlı ol :)kızlar şöyle anlatayım adetim 2 gün sürdü hemen arkasından yumurtlama oldu ve birliktelik oldu 18 gün olcak yarın çıkmazmıydı
yumurtlama oldugunu nerden anladiniz ovulasyon testimi kullandinizkızlar şöyle anlatayım adetim 2 gün sürdü hemen arkasından yumurtlama oldu ve birliktelik oldu 18 gün olcak yarın çıkmazmıydı
yumurtlama oldugunu nerden anladiniz ovulasyon testimi kullandiniz
cocugunuz hicmi yokEvet canım.
çocugum var canım ikinci evliliğim oldu eşimin çocuğu yok o nedenle çok istiyorumcocugunuz hicmi yok
anladim insallh olur ama cnm ama cok stres yapma bekle adet gunun gelince yap testi insallah olumli sonuc alirsinçocugum var canım ikinci evliliğim oldu eşimin çocuğu yok o nedenle çok istiyorum