Hamile test cubugu

Atiii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
95
66
8
34
Kızlar bu durum ne anlayamadım yardımcı olurmusunuz hamile miyim değilmiyim

Eklentiler

• Screenshot_20191210_002710_com.whatsapp.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 197
İkinci çizgi var ama dağılmış bir daha yap canım bozuk olabilir

Daha önce yaptıklarımda hiç böle olmamıstı cok istiyoruz 15 ekimde adet gördum 15 Kasım da olmadım 25 kasımda kan testı yaptırdım bişey cıkmadı 1.20 cıktı aralıgın 10 oldu hala adet görmedim

test hem çok beklemiş sararmış artık hem de bozuk gibi tekrar edin hayırlısı olsun

Hamilesin bence bende aynı durumdayım 23 ekim son adetim.22 kasımda olmadım hala bekliyorum testler negatif

İnşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
canım herkes hamilesin diyor ama sakın umutlanıp çok kaptırma ben bu hatayı yaptım çok üzüldüm sonra çünkü testinde bariz bir çizgi yok idrar toplanması gibi duruyor üstelik beklemiş sanırım testini tekrarladın mı

In
İnşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
İnşallah canm ama bence sen hamilesin senin gb çıksa ben sevinirdim bende gölge bile çıkmadı. Sadece test kitini kaldırınca altta çıktı.Buda benim artık son noktaya gelmenin işareti birde. Beyaz krem gb akıntm var. Birkere kimyasal geçirmiştim ozaman gelmişti ama şuan testler negatif inş bi sorunum yoktur.hayırlısı

Tatil için köye geldim yengemde Bi tane varmıs o yuzden tekrar edemedim umutlanmıyorum çünki belirti yok sadece adetim bir buuck ay gecti 15 ekimde oldum 10 kasımda sadece peceteye silince gelen cok hafif bir kanamam oldu adet degildi 10 Aralık oldu hala bişey yok bir bucuk ayıda gecti ama 15 kasımda olmayınca 25 kasımda kan verdim bişey cıkmadı

İnşallah dilediğin gibi sonuclanir

üzülmeni istemem ama kan testi net sonuçtur. döllenmeden yaklaşık 6-8 gün sonra beta-hgc yükselir, sen 25 kasımda yaptırmıssın orada çıkmamışsa yoktur, adet düzensizliğin mi var. birde şöyle birşey var kaç günde bir adet oluyorsun ona göre yumurtlama zamanının olur ve hamile kalırsın

Benimde öyleydi silik çizgi vardı yorumlarda hamilesin deniliyordu 1 hafta sonra tekrar test yaptım çift çizgi belirgin bi şekilde çıktı dün de hastaneye gittim 1 aylık hamileymişim. Allah seninde gönlüne göre versin canım

resimde belli olan ikinci bir çizgi yok, idrar toplanınca test kızarabiliyor bir süre bekleyince, bir iki damla yeterli gelebilir yarın sabahki idrarla testi tekrar edin

Yok yaptım

Eklentiler

• IMG_20191212_003159.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…