Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrarı çok damlatmışsın en fazla 4 damla bir test daha yapKızlar bu durum ne anlayamadım yardımcı olurmusunuz hamile miyim değilmiyim
canım herkes hamilesin diyor ama sakın umutlanıp çok kaptırma ben bu hatayı yaptım çok üzüldüm sonra çünkü testinde bariz bir çizgi yok idrar toplanması gibi duruyor üstelik beklemiş sanırım testini tekrarladın mıİnşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
İnşallah canm ama bence sen hamilesin senin gb çıksa ben sevinirdim bende gölge bile çıkmadı. Sadece test kitini kaldırınca altta çıktı.Buda benim artık son noktaya gelmenin işareti birde. Beyaz krem gb akıntm var. Birkere kimyasal geçirmiştim ozaman gelmişti ama şuan testler negatif inş bi sorunum yoktur.hayırlısıİnşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
İnşallah dilediğin gibi sonuclanirTatil için köye geldim yengemde Bi tane varmıs o yuzden tekrar edemedim umutlanmıyorum çünki belirti yok sadece adetim bir buuck ay gecti 15 ekimde oldum 10 kasımda sadece peceteye silince gelen cok hafif bir kanamam oldu adet degildi 10 Aralık oldu hala bişey yok bir bucuk ayıda gecti ama 15 kasımda olmayınca 25 kasımda kan verdim bişey cıkmadı
Bu testte bozuk malesef ama tekrarlamanız gerek yok çünkü olsaydı çizgiler çok belirgin çıkması gerekiyordu 15 gün gecikmeyeYok yaptım