• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile panik atak anksiyete

yasminoztrkdnmez

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
56
14
18
29
Merhabalar ben panik atak anksiyete tedavisi görüyordum çok terapi de aldım fakat işe yaramadı ilaç ta içtim en son efexor içmiştim hamile olduğumu öğrendim bıraktım şikayetlerim geri geldi şimdi aşırı derecede ölüm korkusu dikkat dağınıklığı beynimde mi bişey var başımda mi uok kalbimde mi yok beynim sıkışıyor gibi bu ara bayilacagim hissi oluyor ne yapacağım yardım edinnnnnn boyle yaşayan var mı

Merhabalar ben panik atak anksiyete tedavisi görüyordum çok terapi de aldım fakat işe yaramadı ilaç ta içtim en son efexor içmiştim hamile olduğumu öğrendim bıraktım şikayetlerim geri geldi şimdi aşırı derecede ölüm korkusu dikkat dağınıklığı beynimde mi bişey var başımda mi uok kalbimde mi yok beynim sıkışıyor gibi bu ara bayilacagim hissi oluyor ne yapacağım yardım edinnnnnn boyle yaşayan var mı
İyi geceler öncelikle korkma .. ben yaklasık 5 yıldır anksiyete ilaçları kullanan biriydim evlendim bu ara içinde ve hamile kaldım ilaçları bıraktım hamileliğimin 4. Ayı tekrar geri geldi panik atak ama nasıl geldi birde bana sor kalp atısım çok yüksek ve günlerce kalp teklemesi yasadım . Sonra dayanamayıp doktora gittim ve ilaç aldım hamilelikte kullanılıcak ama kullanmaya hiç cesaret edemedim. Ben şuan B12 düşüklüğümden dolayı ilaç kullanıyorum ve o bana çok iyi geldi neden bilmiyorum 37 . Haftamdayim sen sakin ol merak etme bişey olmicak

Merhaba bende de baş dönmesi sersemlik bayılma hissi bulantılar var her bölüme gittim bişey çıkmadı bir yıl önce 6 ay antidepresan kullandım onunla iyidim çocuk düşünyruz diye bıraktım bırakalı 8 ay oldu şimdi yine başladı yer ayagımın altından kayıyor sanki etrafım dönmüyor ama vücudum sallanıyor gibi hamilelik olma ihtimali olabilceğinden hapada başlayamıyorum ne yapıcagımı şaşırdım

Merhaba bende de baş dönmesi sersemlik bayılma hissi bulantılar var her bölüme gittim bişey çıkmadı bir yıl önce 6 ay antidepresan kullandım onunla iyidim çocuk düşünyruz diye bıraktım bırakalı 8 ay oldu şimdi yine başladı yer ayagımın altından kayıyor sanki etrafım dönmüyor ama vücudum sallanıyor gibi hamilelik olma ihtimali olabilceğinden hapada başlayamıyorum ne yapıcagımı şaşırdım
Bende öyle kalp kismim da kas ağrısı gibi göğüste baskı oluyor doktora gittim kaç kere korkuyorum hep bide nefes alamıyor gibi hissediyorum sizdede varmı

Bende öyle kalp kismim da kas ağrısı gibi göğüste baskı oluyor doktora gittim kaç kere korkuyorum hep bide nefes alamıyor gibi hissediyorum sizdede varmı
Evet bendede nefes alamam hissi oluyor bende kansızlık çıkmıştı demir işacı veridler kullanmaya başladıktan sonra eski belirtilerim geri geldi bir haftaya kadar normaldim demir hapını bıraktım aynı belirtiler devam ediyor nedir bu yaşadığım anlam veremiyorum

Hayattan soğudum diyebilirim nasıl illet birşey bu panik atak sürekli bulantım var ölüm korkusu zirvede eşim yasayan ölü gibisin diyor nasıl baş edeceğiz bununla Allah'ım yardımcımız olsun

Bende öyleyim maalesef sürekli farklı biyerim de bişey oluyor farklı bir takıntı buluyorum 3 gün bacaklarım agridi ona korktum şimdi sırtım agriyor nefes alamıyorum gibi geliyor diyorum ölürsem edersem :( bir gün basım ağrıyor beyin kanaması mi yok bir gün kalbim ağrıyor falan :((

Bende hamile kaldimda ilk 2 ay oyleydim sonra cok sukur hic oyle olmadim Bebeyim bana guc vermisti yani bebeyinizi dusunun emin olun size guc vericektir ben herzaman ben korkarsam bebeyimde korkar aglarsam.oda aglar deyip sakinleatirmistim yalniz cok uykusuzluk cekmistim

Back