Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABALAR BEN BU KONUYU HEP MERAK ETMİŞİMDİR HAMİLE OLUPTA ADET OLUP VEYA KANDA GEBELİĞİ ÇIKMAYAN VARMI? VARSA NE KADAR SÜREDE ÖĞRENDİNİZ? ADET OLDUYSANIZ NASIL BİR ADETTİ .? LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
kanda cikti zaten 5 gun kala idrar testinde de gormustum ama adetimin 2 gn gecmesini bekledikten sonra kan verdim ondada direk cikti zaten. adet gormedim ama lekelenmem olmustu bi iki damla o kadar.
kanda cikti zaten 5 gun kala idrar testinde de gormustum ama adetimin 2 gn gecmesini bekledikten sonra kan verdim ondada direk cikti zaten. adet gormedim ama lekelenmem olmustu bi iki damla o kadar.
Oyladim. Idear testinde test dogru ise test tabi kanda ciimamasi imkansız. Gec dollenme olduysa ne kanda ne idrarda cikmaz normal dollenmeye gore daha geç cikar daha doğrusu
Oyladim. Idear testinde test dogru ise test tabi kanda ciimamasi imkansız. Gec dollenme olduysa ne kanda ne idrarda cikmaz normal dollenmeye gore daha geç cikar daha doğrusu