• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olupda kablosuz internet kullanan varmi?

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
yaa kizlar evde kablosuz internet kullaniyoruz.icim hic rahat degil...bebegime bir zarar vercek diye korkuyorum:( arkadasimda sen kullanmasan bile cevrendeki insanlar kullaniyor,komsularin kullaniyor yine radyasyon gelcek diyor.:( siz hamile kaldiktan sonra kablosuz interneti iptal ettirdinizmi?

yaa kizlar evde kablosuz internet kullaniyoruz.icim hic rahat degil...bebegime bir zarar vercek diye korkuyorum:( arkadasimda sen kullanmasan bile cevrendeki insanlar kullaniyor,komsularin kullaniyor yine radyasyon gelcek diyor.:( siz hamile kaldiktan sonra kablosuz interneti iptal ettirdinizmi?

Ben bütün gün pc başındayım. Okuduğum kadarıyla hiç kimse ne pc nin ne modemin yaydığı radyasyonun kötü etkilerinden bahsetmiyor. Sadece biraz daha az zaman geçirilmesini, sürekli oturmanın dolaşım sistemini etkileyeceğini, huzursuzluk yapacağından bahsediliyor. Elbette zararı olabilir ama abartılacak kadar, bebeğe zarar verebilecek kadar olmaz diye düşünüyorum.
"

“Teknoloji harikaları”nın muhtemel zararları konusunda herhangi bir kanıt olmasa da şüpheler bulunuyor."

Bu çağda sürekli içi boş tartışmalara, komşu şunu dedi, o bunu dedi gibi polemiklere kulağınızı açarsanız zaten stresten zarar görürsünüz.

Ben bütün gün pc başındayım. Okuduğum kadarıyla hiç kimse ne pc nin ne modemin yaydığı radyasyonun kötü etkilerinden bahsetmiyor. Sadece biraz daha az zaman geçirilmesini, sürekli oturmanın dolaşım sistemini etkileyeceğini, huzursuzluk yapacağından bahsediliyor. Elbette zararı olabilir ama abartılacak kadar, bebeğe zarar verebilecek kadar olmaz diye düşünüyorum.
"

“Teknoloji harikaları”nın muhtemel zararları konusunda herhangi bir kanıt olmasa da şüpheler bulunuyor."

Bu çağda sürekli içi boş tartışmalara, komşu şunu dedi, o bunu dedi gibi polemiklere kulağınızı açarsanız zaten stresten zarar görürsünüz.

evet haklisiniz ama burda arkadasim beni strese sokacak birsey demiyorki aksine beni rahatlatmak icin soyluyor.yani sen kullanmasan bile cevrendeki insanlar kullaniyor.radyasyon alacaksan zaten alirsin diyor.

evinizde çam kozalağı bulundurursanız radyosonu bertaraf eder diye bir uzmandan duydum... bende bulsam hemen alacağım ve her odaya koyacağım

Biz de evde kablosuz kullanıyorduk ama şimdi kablolu yaptık. Bizim okulda modem alırken bile okuldaki öğrencilere çok zararı olmasın diye kablolu bağlattık. Evet belki çok zararlı değildir ama yine de kablosuz modemler çevrelerinde belli bir alanda oldukça güçlü radyasyon bulunduruyorlar. Komşularından kablosuz ağ algılayabilir bilgisayarın ama onların etki alanının senin evi çok etkileyeceğini sanmıyorum. Sen bilirsin tabiki ama riske atmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum ben. Az da olsa bir zararı olmasın bebeklerimize. Benimki laptop ve ortalıkta kablolar oluyor ama olsun bebeğim için...

bizde uzun bir süre kablosuz modem kullandıktan sonra artık doğuma 3 ay kala kablolu modeme geçebildik. dediğiniz gibi apartmanda kablosuz pek çok ağ vardır mutlaka, birde evin dibinde üç tane dev baz istasyonu var nereye saklanıcam. ama yine de vicdanım rahat olsun diye modemimi değiştirdim. çam kozalağını yeni duydum hemen alıcam eve valla.

walla butun gun ewde ıntermet basındaydım...
kablosuz hemde.
dogurdum 3 ay oldu hıc te bısey olmadı cocuguma cok sukur...

Şuan Laptop kucağımda.. Kablosuz net kullanıyorm
Kaç dr a sordum ama net bişi alamadım

Son dr heryerde var nereye gitsen kablosuz net vs vs dedi...
Adam Türk olmadığından çok anlayamadım dediklerini de :roflol:

ben de tüm hamileliğim boyunca kullandım valla. kanıtlanmış bir zararı yokmuş diye okumuştum. offf o kadar çok zararlı şey var ki Allah a emanet bebelerimiz :) ama şu çam kozalağını bulup eve koymak lazım sahiden teşekkürleeeeeeeerr....

bende kablosuz ag kullaniyorum...bugun teknolojik aletlerin zararli olmadigini soyleyen uzmanlar,bir iki yil sonra zararli oldugunu soyleyebilir,,bilime de hic guven olmuyor cunku bugun dogru olan yarin hipofiz olup dogrulugunu yitirebiliyor,o yuzden ben hamileligimde uzmanlarin dedigine gore hareket ediyorum ama icimin rahat etmesi icin kalbimin istedigini de yerine getiriyorum:icecream:

ben de tüm hamileliğim boyunca kullandım valla. kanıtlanmış bir zararı yokmuş diye okumuştum. offf o kadar çok zararlı şey var ki Allah a emanet bebelerimiz :) ama şu çam kozalağını bulup eve koymak lazım sahiden teşekkürleeeeeeeerr....

insallah saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi..:emir_bebek: bende kaktusu duymustum ama cam kozalagini ilk kez duydum.biran once bulup koymak lazim eve

bende hamılelgım boyunca kullandım laptop bazen cok uzun surelerle bazen kısa netten arastırdıgım kadarıyla bebege kanıtlanmıs bır yan etkısı yok ama yınede abartmamak lazım tabı.sımdı korusakda dıs dunyada ne kadar koruyabılcez sonucta eskı ortamlar yok etrafımızda.bende kaktüsü duydum radyasyonu alması ıcın

çok evhamlıyız halk olarak.. ona bakılırsa tv izlemeyelim telefonla konuşmayalım.. mikrodalga kullanmıyalım.. liste uzarda uzar.. bende biraz olumlu olalım ilk önce..

canım valla bnde kablosuz kullanıyorum bi sorun yaratttığını düşünmüyorum son uçta sen kullanmasan bile her yerde baz istasyonları wirilase ler var o zaman cep telefonuda kullanmamak lazım

Back
X