hamile olup yine de kpss sevdasını bırakmayıp hazırlananlar ne olacak bizim halimiz

rukiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
264
89
118
merhaba ben 35 haftalık hamileyim geçen yıl kpss 76 aldım bu yıl en az 85 almam gerekiyor atanmam için tarih öğretmeniyim artık çalışamıyorum masa başında oturmak sorun oldu nisanda doğum yapacağım hayırlısıyla inşallah doğumdan sonra bir buçuk ay bana kalır deneme çözebilirim memurluktan 85 üstü alsam memur olarak atansam da olur.
Ne olacak bizim bu halimiz.......

ben de 21 haftalık hamileyim doğum ağustosa geliyor 8 aylık oluyorum sınava girceğim zaman dersaneye gidiyorum iyi gidiyor şu anda..allah hepimizin yardımcısı olsun..

çocuk olduktan sonra durum daha vahim tabi çocuğa bakanın yoksa. umarım işin rast gider...

bende varım 25 haftalık hamileyim ilk girişim olacak senenin başndan beri çalışıyorum tarih zorluyo çok çbk unutuyorum

üniversite okuyorum kpss dersleri zaten içinde var ama sorun şu
ağustosun başı temmuzun ortası doğum yapcam bebekle ne kadar çalışabiirimmmmmmm
bu sene öylesine gircem inşallah seneye daha sıkı girerim :/

77 yle polisliğe alıyorlar bir dene istersen

slm kizlar merhaba ayyy bende varim bende bende tam 12+3 haftalik hamileyim suanda anadolu universitesi kamu yonetimi 4. sinif ogrencisiyim ne yapicam bilemiyorum sinavlardan yeni dondum benim isim daha zor puuuuffffff ((( yurt disinda yasiyorum sinavlara gelip donuyorum,,, ayy simdi de kpss ye baslicam allah izin verirse ama tr deki gelismeleride tam bilemiyorum yani durumum tam bir fiyasko kislarrrr siz neler yapiyorsunuz nasil calisiyorsunuzz:)))

merhaba kızlar ben doğum yaptım biraz erken geldi kızım bir ay olacak daha kitap kapağı açmadım inçallah bu ayın onbeşinden sonra başlayacağım denme çözmeye ama bebekle zor uykusuzluk ev işi birde gelen giden ders çalışmak şöyle dursun kendime gelemedim daha hepimiz için hayırlısı....

tarih zor demeyin ezberlemeye çalışmayın ben tarih öğretmeniyim ben de dahil herkese tavsiye ederim datayı bitirin mutlaka ve nekadar çok soru çözerseniz okadar akılda kalıcı olur bilgiler çok soru görmek önemli bol bol soru çözelim...

Başlık unutulmuş gitmiş. Ben başlık açayım derken buldum, buraya yazayım dedim.
Bu yıl KPSS'de bende hamişim. Bakalım ne olacak?
Hamiş arkadaşlar sizler sınavda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Lavabo vs.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…