hamile olup olmadığımı artık anlamak istiyorum ?

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
merhabalar bir kez daha buraya yazmıştım bugun 9. günüm regl olamadım hala ama oldum olucak gibi bugun yine tam oldum dedim yıne olmadım test tabiki yaptım ve tek cizgi kan tahlılı yaptırıcam özel hastanede daha cabuk alınıyormus ama ücretleri nelerdir ? özellikle yenibosna sefa hastanesinde yaptırmıs veya ucreti bilen varmı ?
belirtilerim regli olamama , baş ağrısı , kasık ağrısı , göğüs ağrısı bunlar hamilelikmi bilemem ama inşallah öyledir

Benimde 7.gunum halen olmadim hafif bir arada regl sancisi olup gidiyor tekrar görüş ağrım var başka da yok kasik batmasi var dun cok az sarı sari akinti gelmişti idrar testi negatf

Benimde 7.gunum halen olmadim hafif bir arada regl sancisi olup gidiyor tekrar görüş ağrım var başka da yok kasik batmasi var dun cok az sarı sari akinti gelmişti idrar testi negatf
Benimde böyle oldu ama strese girdim herkes hamilelik belirtisi olarak göruyo ve dün baş ağrısından uyuyamadım ilacda icemedim ya öyleyse diye

Benimde 9. Gun gecikme beta hcg 0.1 baktırdım bugun yani yok. Bende artık adet olmayı istiyorum. Doktor adet sokturucu verdi içmek istemiyorum beklicem biraz daha sonra yine test yapcam. 2 gun once pembemsi akıntı gibi geldi adet oldum dedim olmamışımyani daha gelmedi. Belki yeni daha tutunuo ondan cıkmadı die düşünüyorum. Bacaklarım sızım sızım sızlıo. Kasıklar adet olacak gibi agrıo. Bide doktor Rahim kalın dedi adete yakın yada hamile iken oluyomuş boylr ya. Hakkımızda hayırlısı

Hamilelik ve adet belirtileri okadar benzer ki ayirmak pek mumkun degil. Zor ama akisina birakmaya calisin. Umarim hayirli haberler alirsiniz insallah

Canım acilde yaptır 1 saate çıkıyor hemen boşuna verme para

Gecikmeden 5 gün sonra sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Negatif çıktı. Biraz önce okudum bir arkadaş 18.günde belli olmuş.
Geç döllenme durumu varsa negatif olabilir diyorlar. Adetten bir iki gün önce ilişki olduysa geç döllenme ihtimali varmış

Benim bugün tam 8 gün oldu Pazartesi bende baktıracak neden gecikiyoruz anlamamda madem negatifse

Benim bugün tam 8 gün oldu Pazartesi bende baktıracak neden gecikiyoruz anlamamda madem negatifse
Aynen insanı bunaltan da bu belirsizlik. Hamile miyim değil miyim diye düşünüp duruyoruz. Ben 15 gün dolunca test yaptırcam tekrar. O zamana kadar adet olmazsam tabi.

Ayrıca gecikmede 5 Gün bende baktırdım negatifdi ya bide ben dış gebelik geçirdim ektopik olarak göbek deligi kaç gündür deli givi kaşınıyor oradan operasyon geçirmiştim 7 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…