- 17 Haziran 2019
- 35
- 8
- 6
- Konu Sahibi gulsahbozkurt
-
Benimde 7.gunum halen olmadim hafif bir arada regl sancisi olup gidiyor tekrar görüş ağrım var başka da yok kasik batmasi var dun cok az sarı sari akinti gelmişti idrar testi negatfmerhabalar bir kez daha buraya yazmıştım bugun 9. günüm regl olamadım hala ama oldum olucak gibi bugun yine tam oldum dedim yıne olmadım test tabiki yaptım ve tek cizgikan tahlılı yaptırıcam özel hastanede daha cabuk alınıyormus ama ücretleri nelerdir ? özellikle yenibosna sefa hastanesinde yaptırmıs veya ucreti bilen varmı ?
belirtilerim regli olamama , baş ağrısı , kasık ağrısı , göğüs ağrısı bunlar hamilelikmi bilemem ama inşallah öyledir
Benimde böyle oldu ama strese girdim herkes hamilelik belirtisi olarak göruyo ve dün baş ağrısından uyuyamadım ilacda icemedim ya öyleyse diyeBenimde 7.gunum halen olmadim hafif bir arada regl sancisi olup gidiyor tekrar görüş ağrım var başka da yok kasik batmasi var dun cok az sarı sari akinti gelmişti idrar testi negatf
Suan adet sandım başladı benimBenimde böyle oldu ama strese girdim herkes hamilelik belirtisi olarak göruyo ve dün baş ağrısından uyuyamadım ilacda icemedim ya öyleyse diye
hımm. benımde sarı akıntı var bakalım hayırlısıSuan adet sandım başladı benim
merhaba test yaptın mı suanki durum nedir ?Benimde 7.gunum halen olmadim hafif bir arada regl sancisi olup gidiyor tekrar görüş ağrım var başka da yok kasik batmasi var dun cok az sarı sari akinti gelmişti idrar testi negatf
Hasta oldum dün canimmerhaba test yaptın mı suanki durum nedir ?
bende şimdi pembe bi kanamam oldu sanırım başladı.Hasta oldum dün canim
Kacgun geçilmişti canım sennbende şimdi pembe bi kanamam oldu sanırım başladı.
hayırlısı olsun bidahakine inşallah
Canım acilde yaptır 1 saate çıkıyor hemen boşuna verme paramerhabalar bir kez daha buraya yazmıştım bugun 9. günüm regl olamadım hala ama oldum olucak gibi bugun yine tam oldum dedim yıne olmadım test tabiki yaptım ve tek cizgikan tahlılı yaptırıcam özel hastanede daha cabuk alınıyormus ama ücretleri nelerdir ? özellikle yenibosna sefa hastanesinde yaptırmıs veya ucreti bilen varmı ?
belirtilerim regli olamama , baş ağrısı , kasık ağrısı , göğüs ağrısı bunlar hamilelikmi bilemem ama inşallah öyledir
Benim bugün tam 8 gün oldu Pazartesi bende baktıracak neden gecikiyoruz anlamamda madem negatifseGecikmeden 5 gün sonra sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Negatif çıktı. Biraz önce okudum bir arkadaş 18.günde belli olmuş.
Geç döllenme durumu varsa negatif olabilir diyorlar. Adetten bir iki gün önce ilişki olduysa geç döllenme ihtimali varmış
Aynen insanı bunaltan da bu belirsizlik. Hamile miyim değil miyim diye düşünüp duruyoruz. Ben 15 gün dolunca test yaptırcam tekrar. O zamana kadar adet olmazsam tabi.Benim bugün tam 8 gün oldu Pazartesi bende baktıracak neden gecikiyoruz anlamamda madem negatifse
Ayrıca gecikmede 5 Gün bende baktırdım negatifdi ya bide ben dış gebelik geçirdim ektopik olarak göbek deligi kaç gündür deli givi kaşınıyor oradan operasyon geçirmiştim 7 ay olduGecikmeden 5 gün sonra sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Negatif çıktı. Biraz önce okudum bir arkadaş 18.günde belli olmuş.
Geç döllenme durumu varsa negatif olabilir diyorlar. Adetten bir iki gün önce ilişki olduysa geç döllenme ihtimali varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?