Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegin saglikliysa gerek varmi belirtiye.ben 10 haftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok çarşamba günü geldim daha doktordan perşmbe gününe yeniden randevu aldım mide bulantısı aşerme tiksinme herhangi birşey yok uyku hali falan da yok korkuyorum o yüzden
ben 2 tane düşük yaptım 8+5 ve 10+5 de o yüzden çok korkuyorum ve kendimi hamile gibi de hissetmiyorum böyle olduğu içinde çok üzgünüm hiç belirtisi olmayan hamile var mı acabaBebegin saglikliysa gerek varmi belirtiye.
ben varım canım. Hiçbir mide bulantısı yaşamadım ben. Hiçbirşeyden tiksinmedim, yemeğimi de yaptım, yedim de. Korkmana gerek yok o yüzden. Herkeste aynı olmuyor. Bizler şanslı kısımdayız sanırım.ben 10 haftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok çarşamba günü geldim daha doktordan perşmbe gününe yeniden randevu aldım mide bulantısı aşerme tiksinme herhangi birşey yok uyku hali falan da yok korkuyorum o yüzden
Cnm gecmis olsun. Bende 7 -9 haftalik dusuk yaptimm.7 haftaliktaa butun belirtiler vardi bebgimi bile gordum sevincim yarim saat surdu eve bi geldi dustu. 9 haftalikta hic belirtim yoktu. Onuda dusurdum. Kimyasal gebliktede belirtim yoktu. Yani bunu belirtiye baglayamayiz kalbini ferah tut bebegin seninle olucak Rabbimin izniyleben 2 tane düşük yaptım 8+5 ve 10+5 de o yüzden çok korkuyorum ve kendimi hamile gibi de hissetmiyorum böyle olduğu içinde çok üzgünüm hiç belirtisi olmayan hamile var mı acaba
ay inşaallah ya eşimde diyor bak yemek yapmayalım dışarda yiyebiliriz 3 ay falan ama yok ki mide bulantısı tiksinme aşerme eşimde ondan birşey isteyeyim istiyor ama gel gör ki canım hiçbirşey istemiyor hep normal bir şekilde besleniyorum sigaradan tiksinmek için çok dua ettim o da olmadıben varım canım. Hiçbir mide bulantısı yaşamadım ben. Hiçbirşeyden tiksinmedim, yemeğimi de yaptım, yedim de. Korkmana gerek yok o yüzden. Herkeste aynı olmuyor. Bizler şanslı kısımdayız sanırım.
amin amin amin amin inşaaallah zaten bu kez kimseye söylemedim hamile olduğumu kimse de anlamıyor zaten 2 l testten sonra söylemeyi düşünüyorum rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin perşembe günü yine gideceğim yaparmı iki test 12. haftaya girmemiş oluyorumCnm gecmis olsun. Bende 7 -9 haftalik dusuk yaptimm.7 haftaliktaa butun belirtiler vardi bebgimi bile gordum sevincim yarim saat surdu eve bi geldi dustu. 9 haftalikta hic belirtim yoktu. Onuda dusurdum. Kimyasal gebliktede belirtim yoktu. Yani bunu belirtiye baglayamayiz kalbini ferah tut bebegin seninle olucak Rabbimin izniyle
Benim bi bilgim yok cnmm o konudaamin amin amin amin inşaaallah zaten bu kez kimseye söylemedim hamile olduğumu kimse de anlamıyor zaten 2 l testten sonra söylemeyi düşünüyorum rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin perşembe günü yine gideceğim yaparmı iki test 12. haftaya girmemiş oluyorum
Bende de yok sükredin bence sadece sabah 6 7 gibi uyanırsam cok cok az mide bulantım oluyor dua edin de ileriki haftalarda baslamasın bu dediklerinizben 10 haftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok çarşamba günü geldim daha doktordan perşmbe gününe yeniden randevu aldım mide bulantısı aşerme tiksinme herhangi birşey yok uyku hali falan da yok korkuyorum o yüzden
ben 10 haftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok çarşamba günü geldim daha doktordan perşmbe gününe yeniden randevu aldım mide bulantısı aşerme tiksinme herhangi birşey yok uyku hali falan da yok korkuyorum o yüzden
Aslında evet haklı olabilirsin ama işte yaptığım düşüklerden sonra iyice evhamlı bir insan oldum çıktım aramızda bir buçuk ay var yaklaşık yeni mi belirginleşti gerçekten bende 12. haftadan sonra herhalde anlaşılır diyordumCanım bende de karnımın artık belirginleşmesinden başka hiç belirti yok. Zaten ilk zamanlarda da hiç yorgunluk mide bulantısı falan yaşamamıştım sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu şimdi onlarda geçti. Bebeğinin seni üzmediği için sevin ve bol bol dua et bence. :)
inşaallah ne bilim hamile olduğumu bilmek istiyorum vücudum bana haber versin herşey yolunda bebeğin sağlıklı büyüyor diyeBende de yok sükredin bence sadece sabah 6 7 gibi uyanırsam cok cok az mide bulantım oluyor dua edin de ileriki haftalarda baslamasın bu dedikleriniz
ayyy sigara içiyor musun bende halen normal şekilde besleniyorum pek bir değişiklik olmadı.ay inşaallah ya eşimde diyor bak yemek yapmayalım dışarda yiyebiliriz 3 ay falan ama yok ki mide bulantısı tiksinme aşerme eşimde ondan birşey isteyeyim istiyor ama gel gör ki canım hiçbirşey istemiyor hep normal bir şekilde besleniyorum sigaradan tiksinmek için çok dua ettim o da olmadı
valla öyle yakıp sonuna kadar içmiyorum işyerinde bir kaç nefes arkdaşımdan çekiyorum ev de de eşimden çekiyorum ya da yarım iiçiyorum yani en fazla maksimum iki tane içiyorumdur ama sanmam ancak bir sigara yapar bundan da vazgeçemiyorum maalesef kahveden de öyle kahve de hafta 2 en fazla 3 defa içiyorum türk kahvesiayyy sigara içiyor musun bende halen normal şekilde besleniyorum pek bir değişiklik olmadı.
çok çok zararlı ama evet bırakamayanlar varmış benim arkadaşımda bırakamamıştıvalla öyle yakıp sonuna kadar içmiyorum işyerinde bir kaç nefes arkdaşımdan çekiyorum ev de de eşimden çekiyorum ya da yarım iiçiyorum yani en fazla maksimum iki tane içiyorumdur ama sanmam ancak bir sigara yapar bundan da vazgeçemiyorum maalesef kahveden de öyle kahve de hafta 2 en fazla 3 defa içiyorum türk kahvesi
evet biliyorum ama yapamıyorum napim((çok çok zararlı ama evet bırakamayanlar varmış benim arkadaşımda bırakamamıştı