- 19 Mayıs 2017
- 136
- 28
- 18
- 34
Çok zor bir durum canım eğer tecil ettirebiliyorsa ettirsin hamilelik çok zor bir süreç ileriki zamanlarda neler yaşayacağını bilmiyorsun yeri geliyor yemek bile yapamıyorsun ya yatman gerekirse sürekli kim olacak yanında ailende bir yere kadar durur çok yalnız kalırsın üstelik kısa dönemde değil doğumdan sonra gelir ancak bence kesinlikle gönderme bunun sancısı var kanaması var Allah korusun gece tansiyon düşüyo acillik oluyosun 9 ay uzun bir süreç yaşamam dediğin şeyleri yaşıyosun yanında olsun eşin gün gelecek tek başına dışarı çıkamıycaksın halsizlikten bu dönemde yalnız kalman olmaz en çok eşine ihtiyacın olur Allah yardımcınız olsunAynen öyle canım . Kendi ailemde hiç anlaşamadığım erkek kardesim su an tam ergenlik çağında ağzında küfür hakaret sonra annemle babamın bitmek bilmez kavgaları ve maddi durumdan da biraz sıkın tidalar ben gitsem daha zor olacak kayinvalidemlerde kalsam desem kayinvalidemle kayinbabam ayrı kayinvalidem çalışıyor bide evde eşimin abisi var kayinvalidem çalıştığı için erkenden televizyon izleyip uyuyor kaynimda bilgisayar başından kalkmayan bir tip. Ve gerçekten kv. Aşırı konuşuyor ınan bana eşim bile bazen susturamiyor ne yapacağım bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun . Kaç yasindasin nerede yaşıyorsun canim