Hamile olup da normal regl olan varmı??

minikcadimm83

MeLeĞiM BeNiMLe..
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
2.657
3
316
Diğer
hep merak etmişimdir hatta bunu duyunca başım ağrırsa bile ilaç almıyorum.ya bebeğim varsa die:)))
üstüne görme die bişe varmış ama bazı insanlar normal adetini görüyolarmış ilginç geldi.
başına böyle bişey gelen varmı??

valla brc cim ben etrafımda şahit olmadım ama olan oluyormuş keza ben bu son reglimde 2. gün migrenim tuttu inatla ilaç içmedim aynen senin gibi ya hamile olupta regli görüyorsam diye psikopata bağladım yani ama en sonunda dayanamadım içtim yoksa hastaneye gidicektim (

canım bnde 8 ay boyunca her adet old da acaba üstüne görmemi dedim ama her seferinde hüsrana ugradım üstüne görmede khaverengi oluyo yada cok az oluyo eger normalden azsa olabilirir ama tcrübelerime dayanaraK normal adetin gibiyse üstüne görme degildir

Canim benim hikayemi biliyorsun, bunu ancak cooook uyanik anneler veya 1-2 kez anne olmus bayanlar anlaya bilir. Hic anne olmamis biri hele bide uzun süre ugrasan ve her seferinde hayal kirikligina ugrayan anne adayi anliyamaz, benimkide öyleydi iste cahilllik :)

sağolaun kıslar yaa nebiliim çocuk istediğimden beri dikkat ediyom bebeğim için değer herşeye:))
senide biliyorum laubali,Rabbim enkısa zamanda nasip eylesin kıslar hepimisee...

canım benimde bir tanıdığım vardı hamiyemiş hatta adet görüdüğü için kocası hamile olduğuna inanmıyordu bazı insanlarda oluyor

Ben bu durumdan çok korkuyorum işte. Yakın gelecekte çocuk istemiyoruz,hamile kalırsam da farketmezsem,farkettiğimde geç olursa naparım diye. Yoğunluğu,rengi az olsa anlarsın da,normal adet olunca nasıl anlar insan.. Allah isteyenlere nasip etsin,ben istemiyorum şimdilik :/

Merhabalar bende yeni üye oldum yeni evliyim ve bu ay bir hafta gecikti süphelendim test yaptım ikinci cizgi solukta olsa cıktı bugun regl oldum yazılanları okuyuncada kafam karismiyo degil gercekten ustune regl olunuyomu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…