Lütfen gelişmeleri burdada paylaşırmısınız, sonucu bizede bildirir misiniz? Enazindan hamileyken adet olunabildiğini biliyoruz hatta 9 ay boyunca adet görenler var ama adet görmeye devam eden hamilelerin testlerinde gebelik çıkıyormu çıkmıyormu onu hep birlikte öğrenmis oluruz bizde. Bende sizin gibi yurtdışında yasiyorum 4 aylik bi gebelik süphem var ocak ayının başında Türkiyedeydik, gebelik şüphemin 13.haftasinda 2 tane 1 er hafta arayla kan testi yaptirdim 2 ayrı merkezde sonuclar negatif. İdrar testlerimde zaten hep negatif. Ben kan testleri negatif cikinca tamam dedim hamilelik yok emin oldum rahatladim Almanyaya döndüm. Aptal gibi Türkiyedeyken bi ultrasona girseydim
kan testleri negatif gelince hic gerek duymadim ultrasona. Sonra Almanyaya dönünce karnimda bianda bi şişlik ve devamli kıpır kıpır hareketlenmeler başladi benim içim içimi yiyo ama kimse beni anlamiyo. Cok kolay yargiliyolar bi doktora gitsene diyip duruyolar. Eşim, "salak salak konuşma 3 kere adet oldun, 2 kan testin negatif cikti daha ne hamileliği ne şüphesi" diyip başından savıp duruyo Almancam yok, dil bilmem yol bilmem yardim isteyecegim kimsem yok buraya soruyorum burdada ya azarliyolar ya dalga geciyolar. Almanya Türkiye gibi degil her istedigin an kalkip doktora gidemiyosun öyle kolay kolay ultrasona giremiyosun ki zaten okadar şehre uzaktayizki eşim yanıma düşmeden mümkün degil benim gidebilmem
ha buarada şuan 4.adetimi görüyorum ama kıpırtılar bagirsakmi yoksa bebekmi ayirt edemiyorum ve kafayi yiyorum
AKLIMI ŞUAN TEK KURCALAYAN ŞEY, ACEBA BU HAMİLEYKEN DÜZENLİ ADET GÖRENLERİN GEBELİĞİ İLERİ HAFTALARA RAGMEN KAN TESTLERİNDE BİLE ÇIKMIYOR MU? Tek kaygım şuanda bu. İnsanlar azarlamak veya alay etmek yerine yazsalar bi bilgi verseler ahh. Misal veriyorum aylarca adet görüpte ta ileri aylarda hamile olduğunu öğrenenler kan testiylemi öğrendi yoksa direk ultrasona girincemi anlaşıldı bunun hakkinda bi bilgi veren ciksa. Gurbette kimsesizlik cok zor heleki seni hiç tınlamayan bi eşin varsa.. aceba bu hamileyken adet olanlar misal 6. Veya 7.ayında hamile oldugunu öğrenenler ozamana kadar kan testi yaptirdida hiçmi cikmadi yoksa adet görüyoruz diye hicmi kan testi yaptirmadi işte bunu bilmiyorum. Enazindan siz bize sonucu bildirirseniz belki bende şüphelerimden kurtulurum.