- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Canim çikolata kisti hakkında pek bilgim yok ama corasp in vermişse doktor muhtemelen hamile kalınca clexane iğne verecek doğru mu? Eğer öyleyse benim doktorumun yöntemini kendi doktoruna sorarak kullanmanı tavsiye ederim.Merhaba bayanlar,
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk sahili olma hayaliyle yaşıyoruz. Eşimin hiç bir sorunu yok.Bende de yok aslında 1 adet 2mm çikolata kistim ve anti sperm antikoru haricinde. Doktorun ilk etapta aşılama yapma kararı aldı. ve 25 Aralık tarihinde ilk aşılamamız yapıldı. Yumurta sayısı ve sperm sayıları herşey yolundaydı ilk iki güç hafif sancım oldu 2. günden itibaren hafif hafif batmalar oluyor akıntım var ama adet olmadan 2 hafta önce zaman kulak arkasında ağrılarım oluyordu.bugün 4. gün ve çok hafif ağrım oldu psikolijmi bilemiyorum coraspirin ve folic kullanmaya devam ediyorum. Sizce tutma şansım nedir. daha 10 gün var tahlilime beklemek heycanlı ama çok zor fikirlerinizi bekliyorum yoldaşlarım:)
Adetin 10. Gününden itibaren 1 gün aspirin 1 gün clexane bat a 4 gün kala kan testi eğer hamile isen hergün iğne değilsen kesip bi sonraki ay aynı şeyler.
Düşük olmaması için erken tedbir amaçlı.
Bide Sperm antikoru için aşı gibi bişey yapamıyorlar mi nasıl tespit edildi.
Bana da lenfosit aşısı yaptı doktor ama bebeğin ürettiği proteinleré alerji için dedi Sperm demedi.