arkadaşım ben normal yollarla hamile kalmak için 1.5 yıldır uğraşıyorum sen havuzdan diyosun benim bildiğim sperm öyle uzun uzun yaşayamaz ölür aşılama tüp bebek gibi yöntemlerde özel muhafaza ediliyo da yaşıyo tamamen içine girmesi gerekir yani öyle kolay olmaz başka bişey vardır kesin
merhaba hanımlar başlıkta da belirttiğim gibi hamile olmama imkan yok. yani hayatımda cinsellik yok. fakat son 2 haftadır. hamilelik belirtilerinin çoğu bende var.
*mide bulantısı
*baş dönmesi
*sürekli uyku isteği, halsizlik
*iştahta artış
*kasık ağrıları
*kokulara karşı hassasiyet vb. aklıma gelmeyen şeyler.
hatta benim adetim hiç gecikmezdi. hep 2 3 gün geri gelirdi. geçtiğimiz ay 21 eylül yerine 26 eylülde oldu. 5+2 gün 7 gün gecikti. bu ayda daha olmadım. bu neden böyle anlayamıyorum. ters giden bişey var ama ne?
bu durum o kadar bunaltıyorki beni saçma sapan şeyler düşünmeye başladım acaba diyorum girdiğim sularda, girdiğim tuvaletlerdemi birşey vardı. (daha önce tuvaletten veya havuzdan hamile kalma gibi şeyler duymuş inanmamıştım ama şimdi acaba diyorum olabilirmi?)
Salı gün için hastaneden randevu aldım kadın hastalıkları bölümünden. ama o zamana kadar yine benim aklımda birsürü soru olucak o yüzden size danışmak istedim. benim yaşadığımı yaşayan var mı? neden olabilir bu yaşadıklarım?
şimdiden cevap verenlere teşekkür ederimm.
tatlım bunlar mevsimsel de olabilir, bu saydıkların sadece hamilelerde görülür diye bişey yok
korkma kuzu öyle kolay kolay hamile kalınmaz seninkisi üşütme belirtileriDD
canım senin yaşın küçük galibaa.
bu kadar endişilendiğin için küçük olduğunu düşündüm küçük değilmişsin baya baya abla olmuşsun sen
merhaba hanımlar başlıkta da belirttiğim gibi hamile olmama imkan yok. yani hayatımda cinsellik yok. fakat son 2 haftadır. hamilelik belirtilerinin çoğu bende var.
*mide bulantısı
*baş dönmesi
*sürekli uyku isteği, halsizlik
*iştahta artış
*kasık ağrıları
*akıntı
*kokulara karşı hassasiyet vb. aklıma gelmeyen şeyler.
hatta benim adetim hiç gecikmezdi. hep 2 3 gün geri gelirdi. geçtiğimiz ay 21 eylül yerine 26 eylülde oldu. 5+2 gün 7 gün gecikti. bu ayda daha olmadım. bu neden böyle anlayamıyorum. ters giden bişey var ama ne?
bu durum o kadar bunaltıyorki beni saçma sapan şeyler düşünmeye başladım acaba diyorum girdiğim sularda, girdiğim tuvaletlerdemi birşey vardı. (daha önce tuvaletten veya havuzdan hamile kalma gibi şeyler duymuş inanmamıştım ama şimdi acaba diyorum olabilirmi?)
Salı gün için hastaneden randevu aldım kadın hastalıkları bölümünden. ama o zamana kadar yine benim aklımda birsürü soru olucak o yüzden size danışmak istedim. benim yaşadığımı yaşayan var mı? neden olabilir bu yaşadıklarım?
şimdiden cevap verenlere teşekkür ederimm.
bende eskiden, özellikle lisedeyken böle çok şüppheleniyordum. çünkü arkadaşlarım tuvaletten hamile kalanların hikayesini anlatıp duruyordu. bende etkileniordum
sennki psikolojik de olabilir. diğer türlüsü de mümkün. olmaz diye bişi yok. herşey olabilir sonuçta.
ben bu zamana kadar hiç inanmadım o hikayeler uydurma dedim güldüm geçtim. ama bu kadar belirtinin aynı anda olması aklıma hemen onları getirdi. acaba olabilirmi, şöylemi, böylemi. büyük mü konuştum. çünkü rabbim istedikten sonra herşey mümkün. çok çok çok büyük ihtimalle yok öyle birşey ama yinede aklımda şüphe var tabiki bunu inkar edemem
bu arada çok sağolun yorumunuz için teşekkür ederim
normalde hamile kalmak çok zor bişi evet. bende 18 aydan sonra hamile kaldım. ama milyonda birde olsa herzaman böyle ihtimaller var. büyük ihtimal değildir ama imkansız bişey de değil sonuçta. ben bazen o kadar korkardım ki ya hamileysem naparım falan diye düşünürdüm :)
ya birde şu var. sizde olmuştur demiyorum da Allah korusun tecavüz ilacı vs var. başına böle bişi gelip hiç hatırlamayan , anlamayanlar da var. yani bi kadın cinselliği yokken de , yada bilinçli bi şekilde yokken de az bi ihtimalde olsa hamile kalabilir.
canım ne diye yericem ki seni.. abla olmuşsun dedim hem bu konularda bilgili olmamak cahillik olarak adlandırılmaz seninde dediğin gibi böyle tecrübeler yaşamamakla ilişkili bir şey
Bir Kadın Doğum Uzmanına görün,bi ihtimal kistin olabilir.Mide bulantısı,kasık ağrısı ve adetin beklenenden geç gelmesi,bu belirtiler kisti destekliyor.Muayene sonrası sonucu paylaşırsın.Şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?