Hamile olmaktan korkuyorum sizce varmı ?

Minelsi0101

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
453
709
53
26
Merhaba arkadaşlar 9.5 aylık bir kizcem var doğumdan sonra5 ay kanamam oldu ilaçla.igneyle iki haftada bir adet gormeye başladım bebeğim 3-4 aylıkken sprel taktırdım bı kaç ay sonra kaydığını öğrendim kimyasal bı gebelik geçirdim daha sonra doğum kontrol hapı ile korunmaya başladım sonra onuda bırakmak zorunda kaldım en son çare eşim korundu ama gel gör ki çok kazalar yaşadık ozelliklede 10 gün önce iliskiden 7 gün sonra kahverengimsi bı lekelenmem oldu adet olucam sandim devamı gelmedi sürekli adet oluyormuş gibi ağrım var adet olucam hissediyorum fakat gelen giden yok bel ağrım çok fazla bacak ağrım var ve 5 gündür geçmeyen baş ağrım var dün dayanamayıp kan verdim 2 çıktı ama doktor olabilirde olmayabilir de ama çok erken dedi en az bir hafta daha bekle tekrarla testi dedi sizce olabilirmi her ay bu psikolojiden çok yoruldum

2 zaten negatiftir korkma gebelik büyük ihtimalle yoktur yeni doğum yapmış sayılırsın zaten adet gecikmelerin lekelenmelerin çok normal hiç korkma yada yine kimyasal geçirdin degerin dusuyor rabbim gonlune gore versin

İnşallah canım Rabbim isteyene versin ben çok şükür tattım o duyguyu Rabbim tatmayana versin ... Ama içim hala rahat değil hamile hissediyorum kendimi yada psikolojik çünkü topikte okuyorum adetten önce negatif olup adeti geçtikten sonra çoğunun pozitif çıkmış bide kizimda yasadigim belirtilere benzer şeyler yaşıyorum.

yerleşme kanaması olabilir. yerleşme kanaması nedir diye yazı vardı geçen paylaşmıştım. onu bir okuyun bakın bakalım neymiş. aha buldum burda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet
yerleşme kanaması olabilir. yerleşme kanaması nedir diye yazı vardı geçen paylaşmıştım. onu bir okuyun bakın bakalım neymiş. aha buldum burda.
Evet canım benimde aklıma o geldi attığın sitedeki hesaplamayi yaptim leke gördüğüm tarihe denk geldi yerleşme kanaması . Hayırlısı olsun nediyeyim artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…