Selamlar herkese,
ben de 1 aydır kahveyi kafeinsiz iciyorum. bunun disinda yapay tatlandırıcılardan uzak duruyorum. beslenme olarak cok dikkat etmiyorum ama mumkun oldugunca saglikli seyler yemeye calisiyorum
alkol zaten cok tuketmem ama bi dugun dernege gittigimizde onu da arada sırada 1 kadeh yarım yomalak iciyorum.
doktorumun verdigi folik asit hapımı kullanıyorum ve de kansızlık hapımı.
esim de cok spor yapar ve saunaya girer saunayı yasakladım ona şakkıdı
bunun dısında her yerde arastırdım ama bir turlu bulamıyorum masaj yaptırmayı kestim korktum sanki yumurtlama zamani olur da insallah tutarsa bebişimiz gevşeme etkisinden dolayi bi sey olacak diye korkuyorum,ozellikle de karin bolgesine yapılırken sizce bi sorun var midir? yani kulakan dolma bilgi de olsa bi sey diyebilir misiniz arkadaslar?a.s.
turk kahvesi degil ama canım normal neskafe tarzı kahvelerden bahsediyordum..canım kahveyi nasıl kafeinsiz içiyorsun, kafeinsiz satılan kahve mi var?
saunanın nasıl etkisi oluyormuş?
kafeinsiz satılan kahveler var akpakcım. özellikle starbucks tchibo gibi kahve üzerine kurulu yerlerde. sauna da bildiğim kadarıyla çok sıcak olduğu için sperm kalitesini bozabiliyor. ama çok net bir bilgim yok bu konuda.
ben de sigara içilen ortamlarda bulunmamaya çalışıorum. smear testi ve check-up'tan geçtim. bir kaç test daha varmış ama onları doktora sormam gerek. burda bir başka topikte paylaşıyorduk ne yapmak gerekir diye. ama pek cevap alamadık.
yaz geldi yüzme şansım varken bol bol yüzmeye çalışıyorum. beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama çalışırken çok zor oluyor. folik plus kullanıyorum. kilomu korumaya çalışıyorum. şimdilik aklıma gelenler bunlar
kafeinsiz satılan kahveler var akpakcım. özellikle starbucks tchibo gibi kahve üzerine kurulu yerlerde. sauna da bildiğim kadarıyla çok sıcak olduğu için sperm kalitesini bozabiliyor. ama çok net bir bilgim yok bu konuda.
ben de sigara içilen ortamlarda bulunmamaya çalışıorum. smear testi ve check-up'tan geçtim. bir kaç test daha varmış ama onları doktora sormam gerek. burda bir başka topikte paylaşıyorduk ne yapmak gerekir diye. ama pek cevap alamadık.
yaz geldi yüzme şansım varken bol bol yüzmeye çalışıyorum. beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama çalışırken çok zor oluyor. folik plus kullanıyorum. kilomu korumaya çalışıyorum. şimdilik aklıma gelenler bunlar
chabliss ben de sigara icilen ortamlarda cok bulunmamaya calisiyorum dedigin gibi ama bu ulkede sıkıysa çalışsokakta bile onumde arkamda icilen sigaraların dumanından nefes alamıyorum off yani!!!
ben folik kullanmıyorum. dr faydasına dair makaleler kadar faydası olmadığına dair makaleler de var dedi. hatta bir ay kullan eğer hamile kalamazsan kullanmayı bırak dedi.
sigaradan ben de kaçmaya çalışıyorum.
smear testi ne ki?
en guzel spor yuzmeymis ancak her havuzda yuzmemek lazimmis muhakkak dikkat et canım temizligine havuzun..
Allah hepimizin yuzunu guldursunnn insallah! :Saruboceq:
bende buay dişlerimi yaptırıyorum hamile kalırsam sorun olmasın diye
ben folik kullanmıyorum. dr faydasına dair makaleler kadar faydası olmadığına dair makaleler de var dedi. hatta bir ay kullan eğer hamile kalamazsan kullanmayı bırak dedi.
sigaradan ben de kaçmaya çalışıyorum.
smear testi ne ki?
ss2302 aslında ben folik asit e de baktırdım değerlerim normal çıktı ama bilmiyorum ki :uhm:
chablisss
smear yaptırmak istedim şimdi haklısın. acaba devlette bakıyorlar mı? anneme özelde baktırmıştık yaklaşık 20 lt para aldılar.
enrika bitki aylarını neden kullanmıyorsun ki bu konuda bilgim yok :uhm:
ben pastörize olanların da doğal olmadıklarından dolayı sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum.
ne cümle kurdum bea alkisalkisalkis hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?