Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende 2 yıldır ıstıyorum anne olmak allahın ıznıyle beklıyorum heray hayal kırıklığıMerhaba arkadaşlar forumlarda eski cevapları okumaktan sıkıldım. Hamile kalmak istediğim bugünlerde dost arıyorum.
Allah yardimcimiz olsun 2 yıl uzun süre ama anne olmayi o kadar cokt istiyoruz ki her ay ayni ümit ve umitsizlik . Doktor ne diyor benim 5 ay oldu ilk aylar korunmustum. Yeni yeni deniyoruz ama basarisiz negatifmerhaba bende 2 yıldır ıstıyorum anne olmak allahın ıznıyle beklıyorum heray hayal kırıklığı
Kızlar cevremizdeki kişileri de soruyorum ilk ay diyen var 9 ay diyen var çoğu ilk ay diyor benim ilk ayimda olmadımerhaba kızlarr benimde bu 5.ayım inş bu ay olur artık
Ben ilk adet döneminde gideceğim önümüzdeki günlerde olurum heralde. Testler negatif çıktı.Yakinlarimda geneli ilk bir iki ayda oldu kismet artik gebelik oncesi genel bir kontrolden gectiniz mi kizlar?
bende 1 ayı geçti d k haplarını bırakalı inşallah bu ay umutluyum belki tutmuşturMerhaba kızlar bende istiyorum rabbim kısmet ederse. d k ilacım henüz yeni bitti yani önümüzdeki 1 / 2 ay olmama durumu var ama bakalım artık kısmet. umarım en kısa zamanda sizinde olur :)
inşallah :) ben doktora hiç görünmedim daha adetlerim çok düzenli bakalım 2-3 ay deneyelim olmadı tıpış tıpış doktora gidicez :) ama inşallah gerek kalmaz bebişlerin kontrolüne giderizinşallah tutmuştur :) ben geçen hafta ilk kontrole gittim doktorum muhtemelen önümüzdeki 2 ayda tutmuycak ondan sonraki ayalara bakıcaz dedi. sanırım ilacın etkisiyle alakalı birde adet düzeni illaki değişicek ovülasyonu tutturmak için biraz uğraşmak gerekebilir :)
şimdiden kullanmaya başla diyosun :) şimdi hastane bakmaktan çok hamilelik haberine odaklandığım için hiçbişeye konsantre olamayabilirim :) düşündükçe bile çok heyecanlanıyorumohooo ben şimdiden doktor ve hastane bakmaya bile başladım :)) o zaman sana tavsiyem folik asit al eczaneden. doktorum bana verdi kullanmaya başla dedi hem benim için hemde hamile kaldığımda bebiş için çok önemliymiş.
aynen canım sen nerde yaşıyosun :)eh tabiki oda çok önemli fazla mesafe olmasınki acil durumlarda ulaşım sıkıntısı yaşamayalım :)