Bu ay denedim ama beceremedim bilmedigim cok sey varmis yine denicem . Ts edermCanım öncelikle inşallah tez vakite rapbim nasip etsin ben ovulasyon testi denemiştim ama nasip olmadı bana sende deneye bilirsin
İnşallah nasip olur canım iyice araştır tekrar yap allah büyüktürBu ay denedim ama beceremedim bilmedigim cok sey varmis yine denicem . Ts ederm
Ts ederm cnm bnm cok guzl yazmissin ne guzl hemn hamile olmussun rabbim saglikli hayirli ewlat nasip etsin .Allahıma şükürler olsun kısa sürede hamile kaldım 3 ay gibi Bi sürede. Henüz doktora bile gidemedim çok yeni.
Yaptıklarımı anlatayım nacizane inşallah şifa olur size de
İlk ay
Bi bilgim olmadan denedik yumurtlama ovulasyon bilmiyordum olmadı
İkinci ay
Ovulasyon testi aldım ve yumurtladığım tarihi öğrendim ama yine olmadı
Üçüncü ay
1.yumurtlama günü
Artık ovulasyon testine ihtiyacım kalmadı çünkü yumurtlama belirtilerimi keşfettim.
2.kafa sakinliği
Önceki aylarda deli gibi ilişkiye girdiğimiz günleri saat aralığını bile yazıyordum. Deli gibi içimden her ilişkide tuttu mu oldu mu diyordum. Bu ay böyle yapmıycam dedim ve takvime tarihleri yazmadım.
3.derin nefesler
Sürekli ilişki sonrası derin derin nefes aldım ve hep içimden dua ettim
Alan sensin veren sensin senden başka kimseden isteyemem rabbim. Sen ki Meryem annemizin rahmine babası olmadan bebeğini yerleştirensin. Hayrlısı ile bana da nasip et.
4. Kuru incir fındık ve havuç
Bu maddelerin yumurta geliştirdiğini ve havucu yumurta çatlattığını öğrendim. Hani kuru incir kürü varya suyunu içiyorsun. Onu Bi kere yapmaya çalıştım midem kaldırmadı.
Bende dedim ki rabbim niyetimi sen biliyorsun. Her gün sabah aç karna 2 3 tane incirin içine 4 5 tane fındık koyup yedim.
Yumurtlamama 2 3 gün kala da aklıma geldikçe akşam meyve yer gibi havuç yedim kıtır kıtır.
5. Sağlıklı beslenme
Bu süre içinde olabildiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalıştım.
İlk gün sebze ikinci gün et üçüncü gün bakliyat dördüncü gün hamurvari ürünler gibi. Bol bol yeşillik tüketmeye çalıştım
6.eşlere fındık pekmez
Eşim de bu dönemde bol bol fındık tüketti. Kahvaltılar keçiboynuzu pekmezi koydum hiç olmazsa 1 kaşık almasını sağladım.
7.hobi
Kafamı dağıtmak için kendime hobiler edindim. Dikiş yaptım. Odamın dekorunu değiştirdim. Atık malzemelerle geri dönüşüm yaptım. Ekmek yaptım. Ne zaman acaba acaba desem hemen Bi işe koyuldum. Vücudumu strese sokmamaya çalıştım.
8.belirti arama
Evet evet kendinde belirti arama. Herkesi aynı olmuyor. Mesela benim akıntım olmadı göğüslerim şişmedi sıcak basmadı aksine üşüdüm. Göğüs çevrem genişlemedi. Yerleşme kanamam olmadı.
Sadece çok sakarlaştım. Ki aşırı dikkatli Bi insanımdır. Acaba mı diye düşünürken yok ya ne alaka dedim.
9. Adet gününün geçmesini bekle
Bence kendi fikrim bu asla adet öncesi test yapma. Çıkmama ihtimali daha yüksek. Boş yere kendini üzersin. Geçen aylar hep öyle yapmıştım ben. Stres oldum. Sonra tüm testleri bitirdim. Adet olmayınca Adetimden 3 gün geçtikten sonra eczaneden test aldım ve yaptım. O zaman öğrendim.
10.bol bol dua
Diğer şeyler vesile de bence en önemlisi dua ve inanmak. Testte ilk öğrendiğimde ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım.
Nasipse yarın kan vermeye gidicem. Bugün geç kalmışım.
İnşallah Rabbim isteyen her kadına nasip etsi hayrlısı ile.
Bana da dua et olur mu
Öle yapcam simdi daha deneyimliyim adet gecti bu ay gec mi yumurtluom bilmiom belkide kist oldu hic fikrim yok bu ayi es geciorum oyuzden.İnşallah nasip olur canım iyice araştır tekrar yap allah büyüktür
Ts ederm cnm bnm cok guzl yazmissin ne guzl hemn hamile olmussun rabbim saglikli hayirli ewlat nasip etsin .
Amin ts ederm rabbim isteyen herkeze nasip etsin allah razi olsun.Amin inşallah. Rabbim en kısa sürede hayırlısı ile sana da nasip etsin. Duamda olacaksın
Durumda malum zaten hastaneye de gidilmiyor allah büyüktür varsa nasip olur zatenÖle yapcam simdi daha deneyimliyim adet gecti bu ay gec mi yumurtluom bilmiom belkide kist oldu hic fikrim yok bu ayi es geciorum oyuzden.
Aynn öle gidilmio rabbim yardimcimiz olsun.Durumda malum zaten hastaneye de gidilmiyor allah büyüktür varsa nasip olur zaten
O nedir ilk kez duydumPreseed ben bununla hamile kaldım
O nedir ilk kez duydum
Tmm bakiyim bi neymis ts edermAraştır canım
Hamile kalmadan iki ay önce bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım onun etkili olup olmadğını bilmiyorum ama en en önemlisi stres yapmamak kafaya takmamak ben pcoluyum en çok kilo aldığım ay bu ay hamile kalamam deyip rahat rahat takılmıştım. Hamile kaldım2 yildir deniyorum olmuyor hamile olmak icin ne denediniz neler önerirsiniz kür cay vs yardimci olursaniz sewinirim . Tesekkurler.
Bu arada hastaneye gittim esimde bende sorun yok dediler 2 asilama yaptik tutmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?