- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İnşallah teşekkür ederim
Kafada bitiyor evetBende geçen aydan beri kafayı taktım. Çatlatma iğnesi vurundum hemen hamile kalacağımı düşündüm adet olunca çok üzüldüm. Bu ayda klomene başladım. İster istemez insan ümitleniyo. İnş en kısa zamanda senindr güzel haberlerini alırız canım
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım değişik derken nasıl yaptı merak ettimBende yaklasik iki yıllık evliyim basından beri istedik olmadı doktora gittim klomen kullandım günde 3 kez 3 ay devam ettim 3. Ayımda doktorum asilama yapmak istedi ve aşılamayı biraz farklı yaptı normalde acı vs olmazmış ama ben çok zorlandım ve baya kanama ama çok şükür tuttu suan yaklaşık 5 aylık hamileyim benim hic umudum yoktu olmaz artık die düşünüyodum çok üzülüyodum ama çok şükür oldu insaAllah isteyen herkeze versin rabbim
Rahimle felan oynadi biraz normalde bakıyorum kimsede acı olmuyo veya kanama bende hepsi oldu gonderebildim kadar uzağa gondericem dedi kendince bi sistem oluşturmuş sanırımHayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım değişik derken nasıl yaptı merak ettim
Günaydın arkadaşlar ben dayanamayıp sabah kan verdim neyse çıksın bugün çıkan sonuca görede gerekirse tekrarlarım
İnş cnm ama pek ümidim yok olsa belirtiler olurdu herhalde diye düşünüyorumGünaydın canım
Güzel haberleri bekliyoruz. İnş. hamilesindir
İnş cnm ama pek ümidim yok olsa belirtiler olurdu herhalde diye düşünüyorum
Malesef olmadı cnm 2.0 çıktı tam tahmin ettiğim gibi olduHer kişide farklı belirtiler veriyormuş hamilelikte.
Hiç belli olmaz. Hadi bakalım güzel haberler ver bizlere
Belki sacma gelecek ama ben kkomen kullandim olmadi gidip gobegimi kaldirttim hani sizde ismi ne bilmiyorum ama ben bu sekilde blyrm o ayda hamile kaldim belki tesaduf oldu bilemiyorumEvet kızlar,
2 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmadığımız halde hamile kalamadım. Geçen ay dr um çatlatma iğnesi verdi. Vurundum ama olmadı malesef. Bugünde klomene başladım. Yumurtalıklarımda pko görünümünde. Sizler ne gibi süreçlerden geçtiniz neler kullandınız neler yaptınız? Burdan paylaşalım konuşalım. Birbirimize bu süreçte yardımcı olup paylaşımlarda bulunalım.
Ve iki cocgum var ikincisinde hic bse yapmadm gebe kaldimEvet kızlar,
2 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmadığımız halde hamile kalamadım. Geçen ay dr um çatlatma iğnesi verdi. Vurundum ama olmadı malesef. Bugünde klomene başladım. Yumurtalıklarımda pko görünümünde. Sizler ne gibi süreçlerden geçtiniz neler kullandınız neler yaptınız? Burdan paylaşalım konuşalım. Birbirimize bu süreçte yardımcı olup paylaşımlarda bulunalım.
Malesef olmadı cnm 2.0 çıktı tam tahmin ettiğim gibi oldu
Belki sacma gelecek ama ben kkomen kullandim olmadi gidip gobegimi kaldirttim hani sizde ismi ne bilmiyorum ama ben bu sekilde blyrm o ayda hamile kaldim belki tesaduf oldu bilemiyorum
Dogrudur canim oylede soyluyorlar ayni seyBende duydum o yöntemi bel çektirme diye biliyorum bende.
İnş. Birkez daha denerim bir daha denemem diye düşünüyorum evet önce gonal- f kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptımİnş diğer aya canım. Çatlatma iğnesimi vurunmuştun bu ay.
İnş. Birkez daha denerim bir daha denemem diye düşünüyorum evet önce gonal- f kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptım
Evet cnm deneme kararı aldım eşim bence tüp bebek deneyelim diyo aşılamayla uğraşmayalım dedi bir arar dr al konuşacam sağolsun hocam iyidir moral de veriyo ama en az 6 kez aşılama denenmesi lazım demişti bir keresinde kabul ederse tüp bebek deneyelim diye düşündük hayırlısıBence tedavini bırakma canım devam et
Evet cnm deneme kararı aldım eşim bence tüp bebek deneyelim diyo aşılamayla uğraşmayalım dedi bir arar dr al konuşacam sağolsun hocam iyidir moral de veriyo ama en az 6 kez aşılama denenmesi lazım demişti bir keresinde kabul ederse tüp bebek deneyelim diye düşündük hayırlısı
Ve iki cocgum var ikincisinde hic bse yapmadm gebe kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?