Hamile Olma Şansım?

Gulsen0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
4
2
22
Merhaba Arkadaşlar, yumurtlama günümden sonraki gece eşimle korunmasız ilişki yaşadık bir süre sonra sol kaşığımda ağrılar sık idrara çıkma birkaç kez akıntı geldi ve sürekli gaz çıkarma isteği, regl günümle ilişkiye girdiğim gece arasında 12 gün var ve 12.gün regl olmam gerekirken 11.gün oldum aşırı ağrılı çok fazla pıhtılı ilk gün reglı gibi değil sizce nedendir ?

Havalar soğudu belki ondandır, hamile olduğunuzu dusunmuyorum hakkınızda hayırlısı olsun Allah aratmadan nasip etsin

Merhaba Arkadaşlar, yumurtlama günümden sonraki gece eşimle korunmasız ilişki yaşadık bir süre sonra sol kaşığımda ağrılar sık idrara çıkma birkaç kez akıntı geldi ve sürekli gaz çıkarma isteği, regl günümle ilişkiye girdiğim gece arasında 12 gün var ve 12.gün regl olmam gerekirken 11.gün oldum aşırı ağrılı çok fazla pıhtılı ilk gün reglı gibi değil sizce nedendir ?
Nedenini burda kimse bilemez en iyisi doktora görünün. Ama regl olmussunuz hamile degilsiniz. Pihtili yerlesme kanamasi olmaz eger onu umut ediyorsanız

Nedenini burda kimse bilemez en iyisi doktora görünün. Ama regl olmussunuz hamile degilsiniz. Pihtili yerlesme kanamasi olmaz eger onu umut ediyorsanı

Havalar soğudu belki ondandır, hamile olduğunuzu dusunmuyorum hakkınızda hayırlısı olsun Allah aratmadan nasip etsin
Teşekkür ederim çok yeni evliyiz hamilelik gibi düşüncem zaten yok şuanlık rabbim dileyene dilediği zamanda nasip etsin. sadece ilk günümde bu kadar pıhtılı ve sancılı olunca tedirgin oldum.. :)

çok yeni evliyim yumurtlama yerleşme hamilelik konularında biraz eksik kalıyorum şuanlık ilgi alanım değil, eski düzenimdeki gibi olmayınca kanamam bilenlerden bilgi almak istedim Teşekkürler size de :)

X