• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma şansım var mı

furaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2024
6
0
1
24
Erkek arkadaşımla bir ilişkiye girdim ilk iki üç seferi korunmasız bir şekilde oldu herhangi bir boşalma söz konusu değil zevk suyundan şüpheleniyoruz 4haziranda regl olmuştum 10unda bitmişti 24ünde ilişkide bulunduk ve hala regl olmadım 13 gün geçti zevk suyundan hamile kalan var mı yoksa stresten gecikmiş olabilir mi aşırı derecede stres yaptım ve yemi spora başladım oda etkiliyormuş sanırım

Son düzenleme:
Korunmasız bir şekilde ilişki yaşadın ama zevk suyundan mı şüphe ediyorsun? Anlayamadım tam spermler nereye gitti

Korunmasız bir şekilde ilişki yaşadın ama zevk suyundan mı şüphe ediyorsun? Anlayamadım tam spermler nereye gitti
Boşalma falan olmadı yani iki üç kere gir çık şekilinde oldu

Arkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bu sorulardan bi çok kişi çok sıkıldı ve bunaldı ama nolur bu sorumu cevaplamanızı istiyorum size bir sorum olacaktı? 2 aralıkta yüzeysel bi sürtünme yaşadık partnerimle sadece zevk suyu geldi ve vajinama değdi kesinlikle bi boşalma vs söz konusu değil. Normalde 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum yani 12 gün gecikmeli normal adetime göre miktarı biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra 31 aralıkta beta hcg testi verdim ve sonucum <2.30 çıktı eğer ki bir gebelik olsaydı çıkardı değil mi ilişkinin üstünden 29 gün geçtikten sonra testi yaptırdım çünkü. Ben üstüne görme dediğiniz şeyden şüphelendim ama kan kırmızısıydı adetim sadece miktarı azdı.

Pazar günü yine test yaptırdım yani ilişkiden 41 gün sonra Bida test yaptırdım o da <0,100 çıktı ama karnım çok şiş birşey yoktur değil mi kesindir yani

Back