hamıle kadıgını dusunmuyorum,cunku ben 2 aydır korunmuyorum henuz hamıle kalmadım yanı o kadar kolay olmuyor ustelık zevk sıvısı hıc sanmam tabı yıne de kan testı yaptır cıkar hemen ıcın rahatlar en azından
canım ya al bi test yap sende burda millet amuda kalkıyo gebe kalmak için olmuyoda sen iki sürtüdün kalcan mı sanıyosun :mymeka: madem illede ya kaldıysam dyosan nette bisürü cevapta bulduğuna göre al bi test yap. 3 lira testler. bundan sonrada dikkat edersin sürtünürken ne senin başın ağrır ne bizim:hulya:
ya millet neler yapıo hamile kalmak için burda ne okuorum :ecrin_bebek:
bişe olmaz ondan okadarda değil yani, milyonlarca spermden 1 tanesi yumurtayı döllerken sen zewk suyundan hamile kalırsan türkiye yakında nüfus patlaması yaşar
zemuszemus
takma yerimseniben
bide böle kendi kendini yiyceksen be güzelim nie girersin böle işlere anlamamki :umursamaz:
ultrason cihazımı alıp geliyorum kaydirigubbakcemile3
tatlım burdan nasıl ögrencen ki...
burda vakt harcıycagına git çıbıklardan al merakın geçsin yerimseniben
madem çok tereddüt ediyosun yapmayı ver yada tam yap :1ninca:
canım ya al bi test yap sende burda millet amuda kalkıyo gebe kalmak için olmuyoda sen iki sürtüdün kalcan mı sanıyosun :mymeka: madem illede ya kaldıysam dyosan nette bisürü cevapta bulduğuna göre al bi test yap. 3 lira testler. bundan sonrada dikkat edersin sürtünürken ne senin başın ağrır ne bizim:hulya:
erkek arkadasmla sürtünme yolu ile iliskiye girdik erkek arkadaşmda iç çamaşırı wardı bende cıplakdım erkek arkadasım bosalmadı ama çamaşırının üstünde bi kac cm genişlğinde zevk suyu vardı bende sanırsam o bölgeye vajinamla kısa süre temasda bulundum acaba hamile olabilirmiyim ne olur yardım edinnn ((