• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma olasılığım var mı?? yardım??

Sanmiyorum. Sen hamile kalmakmi istiyorsun yoksa istemiyormusun anlamadim.
Gizlilik falan..

Değilsin doktorlar dogru t4sbit etmistirm 4 ay adet gormussun bir daha birlesme olmamis cook buyuk mucize olmadiysa imkansiz.

yok şuan çok erken görüyorum kendimde annelik vasfını göremiyorum :( hemde hiç hazırlıklı değilim bedensel yada ruhsal olarak..

inşallah da yoktur şimdilik.

yok şuan çok erken görüyorum kendimde annelik vasfını göremiyorum :KK43: hemde hiç hazırlıklı değilim bedensel yada ruhsal olarak..

inşallah da yoktur şimdilik.
Merak etme yoktur.
4 ay adet gormus biri imkansiz.
Kac yillik evlisin ki?

Piskolojik o belirtileri hissetmen.
Son kez dr git ama ultrasonla baktir için rahat eder. En kesini ultrason. 4.5 ay gecmis barsa bile mutlaka gorunur ultrasonda eger kan testlerine guvenmiyorsan.keske benim kan testimde bi yanlislik olmus olsun :))))

Bence kesin hamile degilsin. Psyikolojik insanlar yalanci hamilelik yasarmis. Karin sisermis gögüsler sisermis. Ama hanilelik degil gercekten.

Benim bi arkadaşım da aynı şeyi yaşamış kendi halen o zaman hamile olduğunu ama dusuk yaptığını sanıyor , çok saçma ve tamamen psikolojik, devlete git evliyim demek zorunda değilsin belki kist falan vardır ultrasona gir rahatla

Back