• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma olasılığım var mı?? yardım??

whisperrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
126
23
28
merhaba herkese. ben hiç iyi değilim ve yardımlarınızı bekliyorum lütfen... ilişkinin üzernden bugün tam 4 buçuk ay geçti ama yaptığım bütün gebelik testleri negatif çıktı düzenli aralıklarla yaklaşık 7 tane test yaptım farklı marka idrar testlerinden.. özel bi klinikte kan testi de yaptırdım ilişkiden 2 ay sonra oda negatif çıktı 0.1 çıktı hcg oranım. şimdi yinede gebelik belirtilerini hissediyorum nolur yardımcı olun.. karnımda birşey oynuyormuş gibi hissediyorum? bu arada düzenli olarak adetlerimi her ay gördüm ama üstüne görme olabilirmiş o yüzden çok tedirginim. sizce gebelik olabilir mi?

4 buçuk aydan bahsediyorsun olsaydı fazlasıyla hissederdin ve üstüne 1 kere görülür 4 kere değil canım sakin..

merhaba herkese. ben hiç iyi değilim ve yardımlarınızı bekliyorum lütfen... ilişkinin üzernden bugün tam 4 buçuk ay geçti ama yaptığım bütün gebelik testleri negatif çıktı düzenli aralıklarla yaklaşık 7 tane test yaptım farklı marka idrar testlerinden.. özel bi klinikte kan testi de yaptırdım ilişkiden 2 ay sonra oda negatif çıktı 0.1 çıktı hcg oranım. şimdi yinede gebelik belirtilerini hissediyorum nolur yardımcı olun.. karnımda birşey oynuyormuş gibi hissediyorum? bu arada düzenli olarak adetlerimi her ay gördüm ama üstüne görme olabilirmiş o yüzden çok tedirginim. sizce gebelik olabilir mi?

Olamaz.

Canım 4 ay düzenli adet görmüş şaka gibi bu soruyu sorması

ama şöyle bi internette araştırdığımda işte benim annem bana hamileyken dokuz ay adet görmüş filan yazanlara denk geldim bende ilk kez duydum böyle şeyler ama ihtimal veriyorum bunları duyduktan sonra

Canım 4 ay düzenli adet görmüş şaka gibi bu soruyu sorması

Yok oyle deme teyzem saglık ocagında calışyr sahıt oldgu bı olayı anlattı aynen syle: bı kadın gelıyr ve ebeye benım karnımda bısey kımıldıyr dıyr snra kanda gebelık cıkıyr hemde 6 aylık kadın testlerın yanlıs yapıldıgını ıdda etmıs kabul etmemıs altı aydır gınu gunune adet olyoms hıc belırtıde yasamamıs kadını zr ıkna etmısler :D

Knu sahıbı canım sen bu durumun dısındasn bsuna paranya yapma snucta olsydı kanda kesın cıkardı ve karnında buyume olrdu

Yok oyle deme teyzem saglık ocagında calışyr sahıt oldgu bı olayı anlattı aynen syle: bı kadın gelıyr ve ebeye benım karnımda bısey kımıldıyr dıyr snra kanda gebelık cıkıyr hemde 6 aylık kadın testlerın yanlıs yapıldıgını ıdda etmıs kabul etmemıs altı aydır gınu gunune adet olyoms hıc belırtıde yasamamıs kadını zr ıkna etmısler :KK70:

Knu sahıbı canım sen bu durumun dısındasn bsuna paranya yapma snucta olsydı kanda kesın cıkardı ve karnında buyume olrdu

ya benim karnımda büyüme var gibi geliyo ama hani ayva göbeği şeklinde :( yanlız söyle bişey var hayatım boyunca hiç göbeğim olmadığı için çok tuhaf geliyo benim karnım hep içe çöküktü en kilolu olduğum dönemlerde bile kalçaya kilo alırım göbeğime hiç almam şuan göbeğimde 4 aylık hamile gibi değilde daha ufak bi büyüme var :(

ama şöyle bi internette araştırdığımda işte benim annem bana hamileyken dokuz ay adet görmüş filan yazanlara denk geldim bende ilk kez duydum böyle şeyler ama ihtimal veriyorum bunları duyduktan sonra
Canım hadi adet gördü diyelim öle bişi olamaz da o hamilelik kanaması olmuştur eskiler hastane falan çok nadir görürlermiş.adeti gördü diyelim kan testi yanıltmazki insanı 8 günde sonuö verio kan testi çok yeni olmasına ragmen kanda çıkıyor yani

Iliski uzrrinden 4 ay mi gecti? Ondan sonra hic olmadi mi? 4 ayda mutlaka cikardi ki zaten bu arada adette olmussunuz.
Okadar test sonuclarida negatif cikmis.

Buyuk ihtimal piskolojik olarak o belirtileri hissediyorsun :(((

Yok oyle deme teyzem saglık ocagında calışyr sahıt oldgu bı olayı anlattı aynen syle: bı kadın gelıyr ve ebeye benım karnımda bısey kımıldıyr dıyr snra kanda gebelık cıkıyr hemde 6 aylık kadın testlerın yanlıs yapıldıgını ıdda etmıs kabul etmemıs altı aydır gınu gunune adet olyoms hıc belırtıde yasamamıs kadını zr ıkna etmısler :KK70:

Canım annem de bizlere gebeyken yani 92 yıllarında kanaması olurmuş düşük tehlikesi atlatırmış halbuki onu adet sanarmış haataneye gidince doktor dermiş ywni inkansız adet görülmesi rahimde bebek varken bu işlem gerçekleşmez insan yapısına aykırı:KK70::KK70::KK31:

Mesela benim kandada negatif cikti 2 hafta omce tesr verdim. Ama dusukten buyana hala adet olmadim. Bir kac gun sonra 2 ay olacak.
:))
Karin agrim var surekli adet sancısı ama bir turlu regl olamiyorum. Bende senin gibi supheye dusuyorum acaba diye ama sonra 1 haftalik olmus olsaydi bile gebelik kanda mutlaka çıkardı diyorum ve oturuyorum oturdugum yere :))

Kan idrar testine benzemez. Hamileligin ilk gunlerden baslar hormonlar artmaya ve 1 haftada zaten kanda cikacak kadar hormon degeri yukselmis olurdu... mutlaka cikardi yani. Bu yuzden benimde umudum yok.
Kendi kendini umutlandirma.
Ama cok kafan karisiksa. Ulktrasonla baktir. Eger dedigin gibi 4 aylik ise zaten ultrasonda rahatlikla gorunur ama dr ne derse busefer inan.

ya benim karnımda büyüme var gibi geliyo ama hani ayva göbeği şeklinde :KK43: yanlız söyle bişey var hayatım boyunca hiç göbeğim olmadığı için çok tuhaf geliyo benim karnım hep içe çöküktü en kilolu olduğum dönemlerde bile kalçaya kilo alırım göbeğime hiç almam şuan göbeğimde 4 aylık hamile gibi değilde daha ufak bi büyüme var :KK43:

canım frmun degısıyr olgnlasıyrsun kızlık la kadınlık arası byle degısımler nrmal ben de senın gıbıydım hep ck zayftm annem uzulurdu herkes evlenınce alır uzulme derdı

Canım annem de bizlere gebeyken yani 92 yıllarında kanaması olurmuş düşük tehlikesi atlatırmış halbuki onu adet sanarmış haataneye gidince doktor dermiş ywni inkansız adet görülmesi rahimde bebek varken bu işlem gerçekleşmez insan yapısına aykırı:KK70::KK70::KK31:

Canım ben teyzemn yalancısıyım bılemycem teyzem kendım sahıt olmsydım ınanmazdm dedı ğek ınanılacak gıbı bısı degılde olms ıste :KK54:

Iliski uzrrinden 4 ay mi gecti? Ondan sonra hic olmadi mi? 4 ayda mutlaka cikardi ki zaten bu arada adette olmussunuz.
Okadar test sonuclarida negatif cikmis.

Buyuk ihtimal piskolojik olarak o belirtileri hissediyorsun :KK43:((

evet canım dört ay geçti bir daha da olmadı ... inşallah öyledir :( :(

Mesela benim kandada negatif cikti 2 hafta omce tesr verdim. Ama dusukten buyana hala adet olmadim. Bir kac gun sonra 2 ay olacak.
:))
Karin agrim var surekli adet sancısı ama bir turlu regl olamiyorum. Bende senin gibi supheye dusuyorum acaba diye ama sonra 1 haftalik olmus olsaydi bile gebelik kanda mutlaka çıkardı diyorum ve oturuyorum oturdugum yere :))

Kan idrar testine benzemez. Hamileligin ilk gunlerden baslar hormonlar artmaya ve 1 haftada zaten kanda cikacak kadar hormon degeri yukselmis olurdu... mutlaka cikardi yani. Bu yuzden benimde umudum yok.
Kendi kendini umutlandirma.
Ama cok kafan karisiksa. Ulktrasonla baktir. Eger dedigin gibi 4 aylik ise zaten ultrasonda rahatlikla gorunur ama dr ne derse busefer inan.

mesela ben kan testini özel bi klinikte yaptırdım gizlilik açısından ve güvenilirlik açısından iyi olsun diye 85 lira aldılar :( yanlış yapma ihtimalleri varmıdır yinede testi ? hani en övülen yerlerden birine gittim özellikle :(

mesela ben kan testini özel bi klinikte yaptırdım gizlilik açısından ve güvenilirlik açısından iyi olsun diye 85 lira aldılar :KK43: yanlış yapma ihtimalleri varmıdır yinede testi ? hani en övülen yerlerden birine gittim özellikle :KK43:
Sanmiyorum. Sen hamile kalmakmi istiyorsun yoksa istemiyormusun anlamadim.
Gizlilik falan..

Değilsin doktorlar dogru t4sbit etmistirm 4 ay adet gormussun bir daha birlesme olmamis cook buyuk mucize olmadiysa imkansiz.

Back