Hamile olma olasiligim ne lutfen bakin

yokyo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
28
0
1
bunu yazdigim icin utaniyorum ama lutfen cevap verin Sevgilimle yaklasik 3 4 saat once birlikte olduk ama vajina girişi olmadi sadece arkanin biraz ustundeb oldu ve sevgilim boşaldı direk sildik ama yine de deligw geldi mi falan diye çok korkuyorum o gelmediğini soyledi ama uinede fok korkuyorum hemen 1 2 saat (yaklasjk )once ella aldık ve kullandim dedigim gibi bi giris olmadi ama yine de sperm gelmis olabilir diye asiri korkuyorum hamile kalma olasiligim nedir

Şimdi ben burada bir sey anlamadım birlikte olduk demişsiniz ama vajina girişi olmadı demişsiniz nasıl yani

%0.01 ihtimalle kalırsın onun dışında kalmazsın.

Şimdi ben burada bir sey anlamadım birlikte olduk demişsiniz ama vajina girişi olmadı demişsiniz nasıl yani
Tam olarak ne kullanicagimi bilemedim yani şöyle dedigim gibi vajinaya girmedi ama yani boşaldı sadece akıp icine girmesi olasi o durum cok korkutuyo

Tam olarak ne kullanicagimi bilemedim yani şöyle dedigim gibi vajinaya girmedi ama yani boşaldı sadece akıp icine girmesi olasi o durum cok korkutuyo
Hem içiniz girmemis hem de ella içmişsiniz hamile kalmazsanjz

Şaka gibi bir konu daha..
Bu kadar bilinçsiz yapmayın gerçekten.
Ella yüzünden şimdi düzensiz, ağrılı, bol kanamalı regl gibi sorunların olacak. Hormonlarında dengesizlik olacağı için kendini önümüzdeki günlerde hamile olarak hissedeceksin.

Gercekten önemli olan surda hamilelik bi hata kabul ediyorum ama ona gore cevap verseydinuz mutlu olurdum

Ella içtiysen bisey olmaz. Ama o hap bonibon değil zırt pırt kullanamazsın. Hormonlarını mahvedersin

Zannetmiyorum kalacağınızı. Ama ella çok etkili bir ilaç. Sevgiliniz korunsun, siz ella alarak kendinizi riske atmayın bence.

Birde bu kadar korkuyorsanız hamile kalmaktan neden doğru düzgün korunmuyorsunuz inanın anlamıyorum. Boşuna stres çekiyorsunuz yazık.

Ella içtiysen bisey olmaz. Ama o hap bonibon değil zırt pırt kullanamazsın. Hormonlarını mahvedersin
İlk ve tek olucak boyle bisey yaptim bi hata çok tesekkur rderim hayatımda ilk defa kullandim

Tesrkkur ederim gercekten cektigim stres sabahtan beri cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…