Şimdi ben burada bir sey anlamadım birlikte olduk demişsiniz ama vajina girişi olmadı demişsiniz nasıl yanibunu yazdigim icin utaniyorum ama lutfen cevap verin Sevgilimle yaklasik 3 4 saat once birlikte olduk ama vajina girişi olmadi sadece arkanin biraz ustundeb oldu ve sevgilim boşaldı direk sildik ama yine de deligw geldi mi falan diye çok korkuyorum o gelmediğini soyledi ama uinede fok korkuyorum hemen 1 2 saat (yaklasjk )once ella aldık ve kullandim dedigim gibi bi giris olmadi ama yine de sperm gelmis olabilir diye asiri korkuyorum hamile kalma olasiligim nedir
Tam olarak ne kullanicagimi bilemedim yani şöyle dedigim gibi vajinaya girmedi ama yani boşaldı sadece akıp icine girmesi olasi o durum cok korkutuyoŞimdi ben burada bir sey anlamadım birlikte olduk demişsiniz ama vajina girişi olmadı demişsiniz nasıl yani
Hem içiniz girmemis hem de ella içmişsiniz hamile kalmazsanjzTam olarak ne kullanicagimi bilemedim yani şöyle dedigim gibi vajinaya girmedi ama yani boşaldı sadece akıp icine girmesi olasi o durum cok korkutuyo
Tesekkur ederim peki akıp girmesi ihtimali karsisinda nasi olurHem içiniz girmemis hem de ella içmişsiniz hamile kalmazsanjz
Şaka gibi bir konu daha..bunu yazdigim icin utaniyorum ama lutfen cevap verin Sevgilimle yaklasik 3 4 saat once birlikte olduk ama vajina girişi olmadi sadece arkanin biraz ustundeb oldu ve sevgilim boşaldı direk sildik ama yine de deligw geldi mi falan diye çok korkuyorum o gelmediğini soyledi ama uinede fok korkuyorum hemen 1 2 saat (yaklasjk )once ella aldık ve kullandim dedigim gibi bi giris olmadi ama yine de sperm gelmis olabilir diye asiri korkuyorum hamile kalma olasiligim nedir
Şaka gibi bir konu daha..
Bu kadar bilinçsiz yapmayın gerçekten.
Ella yüzünden şimdi düzensiz, ağrılı, bol kanamalı regl gibi sorunların olacak. Hormonlarında dengesizlik olacağı için kendini önümüzdeki günlerde hamile olarak hissedece
İlk ve tek olucak boyle bisey yaptim bi hata çok tesekkur rderim hayatımda ilk defa kullandimElla içtiysen bisey olmaz. Ama o hap bonibon değil zırt pırt kullanamazsın. Hormonlarını mahvedersin
Zannetmiyorum kalacağınızı. Ama ella çok etkili bir ilaç. Sevgiliniz korunsun, siz ella alarak kendinizi riske atmayın bence.
Birde bu kadar korkuyorsanız hamile kalmaktan neden doğru düzgün korunmuyorsunuz inanın anlamıyorum. Boşuna stres çekiyorsunuz yazık
Streslik birşey yok. Zannetmiyorum olacağını.Tesrkkur ederim gercekten cektigim stres sabahtan beri cok kotu
16 yaşında birisine göre fazla cesaretin var kusura bakma bu yaşta bunu yaşaman normal değil reşit değilsiniz. Konuya göre cevap verdim.Gercekten önemli olan surda hamilelik bi hata kabul ediyorum ama ona gore cevap verseydinuz mutlu olurdum
Ella kullandığınız için değil akıp gitmesi içinize bile boşalsa birsey olmazdıTesekkur ederim peki akıp girmesi ihtimali karsisinda nasi olur
17+4 gebeyim aniden kanamam geldi dr gittim nedenini bulamadilar bilgisi olan yazsin lütfenGercekten önemli olan surda hamilelik bi hata kabul ediyorum ama ona gore cevap verseydinuz mutlu olurdum
Yahu olmazsın zaten hemen bir ilişkiye girilmeyle kolay olmaz o hamilelik sen rahat ol damdan düşer gibiTesrkkur ederim gercekten cektigim stres sabahtan beri cok kotu
Tesekkur ederim :)Yahu olmazsın zaten hemen bir ilişkiye girilmeyle kolay olmaz o hamilelik sen rahat ol damdan düşer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?