test yaptınmı testler doğru sonuç veriyor bide seninki baya gecikmiş 1 gun bile gecikseteste hemen çıkıyoSlm kızlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen yaşayan varsa paylaşsın kafayı yemk üzereym randevum cuma günü
Benimki de neredeyse 10 gün gecikmişti. Ben de pko vardi normalde. Hiç ihtimal vermiyordum tarlusali gönül rahatlığıyla kullanmak için test yaptım, negatif çıktı. (Ama geç döllenme olmuş onu belirteyim) Kullandım yine görmedim. En son sinirlenip doktora gittim hamileymişim.Slm kızlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen yaşayan varsa paylaşsın kafayı yemk üzereym randevum cuma günü
Elbetteki olsun istiyorum inşlh benimde geç döllenme olmuştur yoksa tüp bebeğe geçicektimBenimki de neredeyse 10 gün gecikmişti. Ben de pko vardi normalde. Hiç ihtimal vermiyordum tarlusali gönül rahatlığıyla kullanmak için test yaptım, negatif çıktı. (Ama geç döllenme olmuş onu belirteyim) Kullandım yine görmedim. En son sinirlenip doktora gittim hamileymişim.
Sen olsun mu istiyorsun olmasın mı istiyorsun?
İnşlh kanda çıkar hiç böyle olmamıştıÇoğunlukla gebelik varsa bir iki günlük gecikmede çıkabiliyor geç döllenme olma olasılığı olabiliyor ama en iyisi kan testi yaptırmak ondan çıkar sonuç çünkü bir hafta gecikmiş
Benim bıgün itibariyle 10 gün geçmiş bulunuyor inşlh hayal kırıklığı yaşammtest yaptınmı testler doğru sonuç veriyor bide seninki baya gecikmiş 1 gun bile gecikseteste hemen çıkıyo
Gebelik istiyorsan psikolojik veya başka etkilerden böyle şeyler yaşanabiliyor kendini her türlü sonuca hazırla bence Allah gönlüne göre versin inşallah vardırİnşlh kanda çıkar hiç böyle olmamıştı
İnşlh çokta yoğunlaşmıyorum aslında rahatım çok pisikolojik olarak hiç geçikme yaşamamıştım inşlh hamileyimdir Allah büyükGebelik istiyorsan psikolojik veya başka etkilerden böyle şeyler yaşanabiliyor kendini her türlü sonuca hazırla bence Allah gönlüne göre versin inşallah vardır
İnşallahİnşlh çokta yoğunlaşmıyorum aslında rahatım çok pisikolojik olarak hiç geçikme yaşamamıştım inşlh hamileyimdir Allah büyük
İnşlh geç döllenme olmuşturBenimki de neredeyse 10 gün gecikmişti. Ben de pko vardi normalde. Hiç ihtimal vermiyordum tarlusali gönül rahatlığıyla kullanmak için test yaptım, negatif çıktı. (Ama geç döllenme olmuş onu belirteyim) Kullandım yine görmedim. En son sinirlenip doktora gittim hamileymişim.
Sen olsun mu istiyorsun olmasın mı istiyorsun?
Inşallah. Sonucunu yaz olur mu ben de merak ettim.İnşlh geç döllenme olmuştur
İnşlh geç döllenme olmuştur
Tmm cnm paylaşırım Cuma günüInşallah. Sonucunu yaz olur mu ben de merak ettim.
Bugün gitmeyecek misin?Tmm cnm paylaşırım Cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?