• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma olasılığı lütfen yardımm

Ela-can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
269
220
103
44
Slm kızlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen yaşayan varsa paylaşsın kafayı yemk üzereym randevum cuma günü

Slm kızlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen yaşayan varsa paylaşsın kafayı yemk üzereym randevum cuma günü
test yaptınmı testler doğru sonuç veriyor bide seninki baya gecikmiş 1 gun bile gecikseteste hemen çıkıyo

1 hafta gectiyse idrarda da kanda da gözükür gebelik olsaydi.
Ama bazen geç döllenme oluyor ve cikmayabiliyor diye duymustum.
Niye kafayi yiyorsunuz? Gebelik istiyor musunuz istemiyo musunuz?

Çoğunlukla gebelik varsa bir iki günlük gecikmede çıkabiliyor geç döllenme olma olasılığı olabiliyor ama en iyisi kan testi yaptırmak ondan çıkar sonuç çünkü bir hafta gecikmiş

Benimki de neredeyse 10 gün gecikmişti. Ben de pko vardi normalde. Hiç ihtimal vermiyordum tarlusali gönül rahatlığıyla kullanmak için test yaptım, negatif çıktı. (Ama geç döllenme olmuş onu belirteyim) Kullandım yine görmedim. En son sinirlenip doktora gittim hamileymişim.

Sen olsun mu istiyorsun olmasın mı istiyorsun?

Benimki de neredeyse 10 gün gecikmişti. Ben de pko vardi normalde. Hiç ihtimal vermiyordum tarlusali gönül rahatlığıyla kullanmak için test yaptım, negatif çıktı. (Ama geç döllenme olmuş onu belirteyim) Kullandım yine görmedim. En son sinirlenip doktora gittim hamileymişim.

Elbetteki olsun istiyorum inşlh benimde geç döllenme olmuştur yoksa tüp bebeğe geçicektim

İnşlh kanda çıkar hiç böyle olmamıştı
Gebelik istiyorsan psikolojik veya başka etkilerden böyle şeyler yaşanabiliyor kendini her türlü sonuca hazırla bence Allah gönlüne göre versin inşallah vardır 😊🙏🏻

Gebelik istiyorsan psikolojik veya başka etkilerden böyle şeyler yaşanabiliyor kendini her türlü sonuca hazırla bence Allah gönlüne göre versin inşallah vardır 😊🙏🏻
İnşlh çokta yoğunlaşmıyorum aslında rahatım çok pisikolojik olarak hiç geçikme yaşamamıştım inşlh hamileyimdir Allah büyük

İnşlh geç döllenme olmuştur 🙄

Back