hamile olma ihtimalim ???

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Merhaba kızlar. Eşim olacaksa olsun diyor ama ben tabi daha istemiyorum .nysee hemen konuya gireyim. Adet düzensizliğim oluyor arada. Yani bi süre düzelmişse bi süre düzensiz oluyor.yine düzensiz olduğu bi dönem de (Iki aydır falan hastalanmıyordum) eşimle korunmasız ilişkim oldu. Neyse gece bi sildim hafif pembemsi kan. Adet başındaki kanama gibi değil ama. Pembe böyle. Sonra bu kanama adet kanamasına döndü böyle dolu dolu 1 gün anca gelmiştir. ama 2 günde bitti. Normalde uzun sürer ee bide 2 aydır olmuyorum. Neyse uzattım baya sanırım ben nasıl olsa adet oldum amann hapı icmeyim dedim sevmiyorum çünkü. Iliskiden 11 gün falan gecti. Ama adet olacak gibiyim. Şişlik var gaz gibi. Ağrım oluyor. Mide bulantısı da var .hatta bulantidan uyuyamiyorum. Psikolojiktir dimi kızlar böyle hamile kalmam imkansız bence .

Son düzenleme:

ilişkiden hemen sonra mı kan geldi orayı anlayamadım? yani tek bir ilişki ve hemen sonrası kan ise hastalanmış olabilirsin. denk gelmiş olabilir yani. adet düzensizliğide var demişsin. ama birden çok ilişki demişsin belki önceden olan ilişkilerde hamile kaldıysan üstüne görme denilen şeyi de yaşamış olabilirsin.diğer belirtiler psikolojik de olabilir, hamilelikten de olabilir. çok fazla olabilirli yazdım farkındayım o yüzden test yapmanda fayda var net öğrenmek için..

Evet İlişkiden sonra geldi. Önceden kalmam mümkün değil dikkatliydim korunmadan ilişkim olmadı. Bu ay oldu korunmasız. Biraz zorladığı için beni kanamam geldi diye düşünüyorum .

tatlım endişelenme ilşki adetinihızlandrmış . tamamiyle tesadüf . adet olmuşun hamile kalmassın fakat sana şunusölim adetinin düzensizliği heralde arada ertesiğün hapı içiosun ve hormonlarını bozuosun . ve bölesorumsuz davranırsan istediğin zamn çocuğun olmaz canım hbrin olsun

Yok canım bi kez kullandım. Aman Allah'ım neydi o .mahvetti beni. Bi daha da yok yani :) düzensizliğim önceden beri var. Çok sık olmuyor .arada oluyor böyle geç gelmesi. O yüzden yumurtlama zamanımı bilemiyorum.

Evet İlişkiden sonra geldi. Önceden kalmam mümkün değil dikkatliydim korunmadan ilişkim olmadı. Bu ay oldu korunmasız. Biraz zorladığı için beni kanamam geldi diye düşünüyorum .
hımm tamam o zaman tesadüftür adet ile denk gelmiş. değilsindir büyük olasılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…