• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Hamile olma ihtimalim

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Pepperony56

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
7
1
16
26
Merhabalar ben 9 temmuzda adet oldum 4 gün sürdü.Daha sonraki hafta 2 gün ilişki yaşadım doğal yöntemlerle korunarak.Fakat ayın 22 sinde kahverengi akıntılar geldi ve ben de bunun üzerine doktora gittim zaten düzensizliğim vardı.Tahlillerimde prolaktinim 47 çıktı ve buna bağlı fsh lh dengesizliği çıktı.Akıntılar ilaç tedavisine başlayana kadar bitmedi bu arada yani en az 5 gün sürdü diyebiliriz.cyclo progynova ve dostinex kullandım.Haplarım bitti ve hala regl olmadım o günden bu yana herhangi bir kanama veya lekelenme de görmedim.Sizce hamile olma ihtimalim var mı

Merhabalar ben 9 temmuzda adet oldum 4 gün sürdü.Daha sonraki hafta 2 gün ilişki yaşadım doğal yöntemlerle korunarak.Fakat ayın 22 sinde kahverengi akıntılar geldi ve ben de bunun üzerine doktora gittim zaten düzensizliğim vardı.Tahlillerimde prolaktinim 47 çıktı ve buna bağlı fsh lh dengesizliği çıktı.Akıntılar ilaç tedavisine başlayana kadar bitmedi bu arada yani en az 5 gün sürdü diyebiliriz.cyclo progynova ve dostinex kullandım.Haplarım bitti ve hala regl olmadım o günden bu yana herhangi bir kanama veya lekelenme de görmedim.Sizce hamile olma ihtimalim var mı
simdi ilişkide sonraki hafta yumurtlama jaftasi genelde ama duzenszligin olduguu icin yumurtlama da kayabilir kesin ovulasyon tarihini diyemem bnmde duzbszdr kendimkini debilemem anca akintilardan ama 47 cikmasi adet duzebszligi yapar haplarini kullanmissin ikk baslayip bitirdiysen belki yeni kullaniosun die adet duznszligi yapmistir alisma sureci olabilir simdi desem ki 47 old.icin adetin gelmio desem haplarini kullanmissin belki yeni kullandn die ilk kutunsa o belki adetini kaydirmistr kahverengi lekelenmede yapiomu acaba haplar sormak lazm onu ya hani bazi haplar var ya lekelenme yapar hapi ilk kullandgn ay sonraki aylar gecer acaba olemi adetinde yaklasinca bazen gelmeden 1 haftaya kdr suren kahverengi akintin lekelenmen yada olabilior bnmde gecen ay 3 gun kahverengi akintim geldi olee adet oldm bazen gereksiz uzun surebilio lahverengi lekelenme

Back